Ska nog sluta!!!

Om jag kanske skulle ta och sluta att vara menlöst snäll mot allt och alla..jag ska med börja jävlas tror jag. Börja att njuta av att göra livet surt för andra!!! Ska faan prova det för att se hur det känns!!!! Man har absolut ingenting ändå för att man är snäll. NO MORE MR NICE!!!!!!

Kul som faan!!!

Det verkar ha blivit som en chatt sida detta...kul att det finns folk som engagerar sig i mitt liv!!! Speciellt tack till dig J som har alla dessa fantastiskt lustiga, och absolut inget partiska kommentarer..Ha ha ha!!!! Fortsätt med det vet jag...allt blir ju så mycket enklare när det är en massa folk som lägger näsan i blöt. Ta ett vanligt papper, vänd på det, och du upptäcker att den sidan är lika stor som den andra!!! Ha det bra, och glöm inte att äta så att ni sväller ännu mera!!!!!

Kossor!!!!

Kul att se att det helt plötsligt blev ett sånt intresse för mig!!!

Korkade människor!!!

Tänk att det finns så överdrivet korkade människor fast det är 2008!!!!! De tror att de kan säga och göra precis som de vill, bara det passar dem. Ingen hänsyn till om det möjligen skadar andra personer..det har det aldrig funnits!!! Och nu till det dumma...att de fortfarande tror att de ska få som de vill, fast de inte gör någonting av det som de säger att de ska!!!!! saker går inte alltid som man har tänkt sig...Fy faaan, för sådana människor!!!!!


Ny titel!!

Kan man kalla oss husbyggare för samhällsbyggare istället kanske? det är ju faktiskt vi som bygger hela samhället!!!
Tyck vad ni vill om det erat Moderatpack, men det är faktiskt verkligheten. Byggde 384 st studentlägenheter i Gbg..dessa blev 1000kr dyrare i månadshyra, när vi  bytte regering!!! Hur försvaras det?????

Sydamerika!!

Funderar på att gå ge nom sydamerika!!!

Farliga!!!!

Vuxna människor i "bandlonpolos" och "cyckelhjälm" är det farligaste som vi har i trafiken!!!!
Detta var inte alls så illa sagt som jag egentligen menade......

Fredag

Äntligen fredag, av någon anledning så är det alltid väldigt enkelt att kliva upp på fre morgon. Speciellt i dag av många anledningar. En stor anledning är att solen står i senit och att uteserveringarna väntar på mig där ute!!!!
Mellan 18 och 26 öl ska det väl gå att få i sig om man är med och öppnar dörrarna till serveringen vid 11 tiden!!!
Skål på mig och hoppas att jag får det hur kul som helst!!!


Golfare!!

Ska försöka att hålla igen lite med de elaka orden nu..på min resa till frukostbutiken, så åker jag alltid förbi en golfbana, med tillhörande moderater på!!! Inget fel på sporten i sig kanske, men måste de alltid ha kläder på sig som liknar ett mode ifrån Bulgarien. Rosa, mintgrönt, dessa pastellfärger ser för jävliga ut!!!! Skärp till er för faan, klä er åtminstonne som folk i allmänhet gör!!!!
Tillbaka till frukosten, en riktig byggarfrukost står uppdukad. 7 st folköl. 16 vändstekta ägg, lite tomater, men de kastade jag bort, mor Annas färdiga köttbullar. Hade lite tur och hittade en gammal Aktuellt Rapport som jag kan titta i under tiden.
Jag får väl nöjja mig med den så länge, antar att inte Kicki Danielsson kommer hit och tillfredsställer mig på min frukostrast!!!!!!

Bitter!!

DET FINNS KVINNOR SOM HAR GJORT LUFFARE AV MÅNGA BRA KARLAR!!!!!!

Kunskapsblåst!!!

Hmm....Ödmjuk som jag är, så trodde jag att jag visste allt om allting!!! Men så var inte fallet...allt jag har blivit lärd genom åren har bara ryckts ifrån mig på ett ögonblick!!!! Jag var helt säker på att jag visste hur kossan Rosa var kroppsligt uppbyggd!! Men icke!!!! En kossa ser tydligen ut som en blandning mellan en älgtjur, Kicki Danielsson och en östtysk
kulstöterska ifrån mitten på åttiotalet.... Jag får nog hålla mig till mina husbyggen jag, det kan jag. För någon ornitolog eller agronom eller om det är gynekolog det heter...lär jag aldrig att bli med den kunskapen!!!!!

Barfota!!

ska kanske ta och prova att lägga in det här förbannade golvet barfota istället då!!! Då verkar man ju klara allting på 30 min, inklusive reklampaus.. Ett tillgjort östvärmländskt leende kanske behövs med, så att alla 50 + damer tycker att man är helt fantastisk. Jag hoppar över leendet kom jag just på, vill inte ha några 50 taggare efter mig!! Jag behåller skorna på med, inga bögfasoner på mitt bygge inte!!! Jag undrar hur det är med skotvång på en bonnagård ja???


Åhh!!!

Kan någon tala om för mig vem som har myntat det sverigeberömda utrycket: Morgonstund har guld i mun!!
Skulle kunna tänka mig att döda den personen väldigt, väldigt långsamt! Problemet är bara att mamma har lärt mig att man inte får springa runt och döda personer bara för att de inte tycker som mig..konstig regel, det där!! Men mamma har ju förstås alltid rätt1! Det hon däremot inte vet ett jävla dugg om, är att snickra, så där får jag klara mig själv!!
Idag ska det läggas in ett fantastiskt fint Fura golv, breda härliga golvplank som senare ska vitbetsas. Det kommer att bli fantastiskt vackert.
Eller som vår store nationalhjälte Ernst "smygbögen" Kirshthaiger eller hur faan det stavas, hade utryckt sig..
Man kan riktigt känna dofterna av skogen, barren, löven, det är så sommrigt. Sätt på dig strumpor nu för faan!!


Bemärkelsedagsslut..

Då var min dag slut..den har varit 100% toppen på alla tänkbara sätt. Tårtkalas med de bästa vart jag bjuden på, och detta skedde på arbetstid, alltså hade jag betalt samtidigt!! Ganska bra faktiskt... vi fick ju givetvis kasta i oss tårtan i rädsla av att  herr Oberfyrher chefen skulle dyka upp! Alltså husägarna själva, de skulle nog inte uppskatta att man har tårtkalas här istället för att snickra!! Flyttkartongerna har de redan börjat att ta hit, så varje hammarslag är viktigt nu..
Sov gott alla!!!

Grattis till mig!!!

Eftersom ingen annan gratulerar mig, så får jag väl sjunga för mig själv då!!!  Happy birthday deer Tony, happy birthday to me......Min ålder behåller jag för mig själv, men jag är yngre än Billy Butt och äldre än Amy Diamond..
 Ha en bra dag alla...speciellt jag själv..

Jaha!!

Måndag igen då...dka inte gnälla, har faktiskt haft en fantastisk helg, bilder på den kommer att komma hit lite senare!!
Jag är i och för sig ingen Genforskare av rang kanske..men vem faan behöver att vara det för att konstatera att dessa två måste ha samma föräldrar!!!

 Vår drottning   Jokern i Batman

Eller som Humphery Bogart sa det sista som han sa: Jag skulle inte ha bytt ut whiskeyn emot martini..

språkgeni!!!

Detta är faktiskt ett riktigt ord..eller en mening skulle jag vilja säga. Det är eskimåspråk, (inukitut)!!!!
Iminngernaveersaartunngortussaavunga.... för er som undrar ved det betyder!! Googla..eller fråga mig!!!!

Sorg

Det brukar inte vara något allvar här men.......!!!
Idag går mina tankar till min målare, som tyvärr har fått en Stroke och ligger I respirator på Uppsala lassarett!!!
Kämpa på...du har fixat värre saker än detta..det vet jag!!! Du och hela din familj finns med i mina tankar 24/7 nu...
Jag ber er alla där ute att hålla era tummar, be en bön för denna man!!! Kämpa på nu KC...

USB

Jag hoppas att jag ska hitta min usb kabel snart igen, så jag kan lägga ut bilder på hur det går här på bygget..
Det finns väl alltid någon som kan lära sig något av det, om inte annat kanske kontakta mig, så det kan dyka upp något jobb som man inte behöver ge de här förbannade Moderaterna skattepengar på!! Svart är bra, i alla fall när det gäller pengar!! Ja ja ja..era jävla präktiga akademiker..ja vet att inte Sverige skulle gå runt om alla tänkte som mig...men som tur är så gör ju inte alla det, så jag kan köra på som jag vill..Ha ha ha!!!!

Till Kallur..

Varför delta för att vinna
När du kan snubbla, halka
Och försvinna.

Undran!!

Hmm.....Är det någon som vet om den elaka flourtanten fortfarande finns kvar ute i skolorna???
Jag minns henne som en 164 år gammal elak tant som kom in med sin bricka full med små muggar på... In i munnen med det, sen stod hon där med sitt tidtagarur och sin lömska blick och kollade så att ingen fuskade!!! Inte konstogt att man  är som man är....Hon har förstört mig för all framtid!!!!

Måndag!!

Vi börjar med lite allvar...kör hårt med allt syrran......Älskar dig....du är favoriten!!!!

Jaha...Måndag igen...Fy Faan!!! Nu står man här..samma ställe som i fredags!! Känns som om man inte har lämnat det över huvud taget. Helt otroligt hur de kan ställa till en sån kaos på bara en helg!!! Det är ju faan min arbetsplats!!!
Hur skulle folk reagera om jag gick in på deras kontor och släppte allting på golvet bara...la allt jag hittade på deras skrivbord osv... Bara för att vi är byggare så är vi faktiskt människor vi med!! Vi byter tex kallsonger ibland vi också..kanske inte lika ofta som andra men vi gör faktiskt det!!! Axes skarpluktande dubbeldusch med doft av en Kroatisk taxichaufför andvänds med vid högtidliga tillfällen!!! Ett sånt speciellt tillfälle är tex....När den vackra grävmasinisten larvar upp till mig...då vill man vara fin!! Eller när arkitekten med lite drag av Hans Scheike, kommer på oväntade besök!! Men hur som helst, skitigt eller rent, nu måste jag producera....Lite små kompletteringar är det som gäller idag..hoppas vara färdig till sjutiden!!!
Ha en bra dag allihopa!!!     And... hes back!!!!


  Glöm inte att se hans fantastiska film  "Isabella"

Lär er!!!

Tänk över detta innan ni flyttar till ett annat land!!!!

Socialism: Du har två kossor, och ger den ena till din granne!!!

Kommunism: Du har två kossor, regeringen tar båda och ger dig mjölk!!

Fascism: Du har två kossor, regeringen tar båda och säljer din mjölk!!!

Nazism: Du har två kossor, regeringen tar båda och skjuter dig!!!

Byrokrati: Du har två kossor, regeringen tar båda, skjuter den ena, mjölkar den andra och häller bort mjölken!!

Kapitalism: Du har två kossor, säljer den ena och köper en tjur!!!
 
Pling plong i mitt huvud som ni säkert förstår....ADHD, behöver inte vara så jävla negativt...det skapar kreativitet!!

Uhhhhh!!

Varför lär jag mig aldrig!!! Jag kan köpa det här med efterfester, men vad faan ska man sitta och dricka drinkar fram tills kl sex på morgonen för....En hel jävla dag förstörd nu!!! Det blir väl till att tillbringa den i ångestens tecken med soffläge.
Hoppas att jag orkar sträcka mig efter telefonen, så jag kan ringa efter det ludna pizzabudet ett par gånger idag..Att säga att jag aldrig mer ska göra om detta, förstår jag att det inte är någon ide.tyvärr kommer det att hända igen!!! Ell litet markant bekymmer till, finns givetvis!!! JAG ÄR KILLE, JAG ÄR BAKIS, OCH DET ÄR MORGON!!!!!! Uhhhhhhhh!!!
Nu ska jag sova några timmar igen.......

Letar!!!

Vi kör denna text lite onykter.. det får man!!! Var finns hon.. min blivande fru!!! Kåt, glad och tacksam skulle passa ganska bra. När man kommer hem kl fem på morgonen, två timmar försenad, så ska hon möta upp i hallen och säga: Men gud var har du varit, bli med till sängkammaren, jag är ju vrålkåt!!! Hmmm...undrar om hon finns??


Gravid!!

Inget är som väntans tider, är det så här det är att vara gravid tro. Att man typ väntar och väntar, sen bara ploppar det till, så är allt över!! Ja ja, vi får väl se.. Nu är det i alla fall fredag igen, och jag sitter på min hantverkarherrgård, med lite byggar champange i min hand (folköl 2,8 %) ..det var vad vi hade råd med efter denna vecka..resten av pengarna läggs på hög för framtida bruk!! Största problemet för mig nu är om jag ska ha messmör eller korv på frukostmackan i morgon bitti, affären har öppet ett tag till, så jag behöver inte bestämma mig riktigt än om det. Det lutar åt messmör tror jag...Vad händer med kvällen då..nja..förmodar att inte Kicki danielsson kommer hit och tillfredsställer mig, så då får jag lägga det åt sidan..en näs kväll med Clark Olofsson är ju heller inte aktuell!!! hmmm....jag får helt enkelt hitta på något annat!!
nu vet jag.. jag ska måla.. med tvåkomponentsfärg..kanon att göra det när det är helg.. det är liksom lite festfärg över den..efter ett par kvadrat så är det hur kul som helst att måla..fortsätter nog med det hela natten.
Mycket kvinnliga hormoner i öl har jag märkt...jag kan inte köra bil efter 18 st!!!! Ha det..trevlig kväll allesammans!!

I knew it!!

Passa er för Småland  ni som inte är Blonda,blåögda och muskulösa!!! Jag visste det, det gömmer sig ättlingar ifrån den gamle emigrerade österikaren där i skogarna. I sverige finns de sanna Arierna, den perfekta människan, som hämtad ur skolboken ifrån 1942..... Ni som inte känner igen er ifrån den boken..ta för helvete inte vägen genom småland..speciellt inte med tåg..och inte i godsvagn!!! Kvinnor och barn till vänster..starka karlar till höger!!! Så kan det bli om ni går av på fel station...End of trip!!!

  

Experter

Ha ha...tänk att kvinnor/tjejjer är experter på att bara läsa någonting, och sedan bilda sig en tro om saker och ting...
utan att egentligen läst allt!!!! Sen brakar helvetet loss, och man ska förklara sig inför dem!!! Och det slutar som vanligt med att jag har rätt!! Det var en gång som jag trodde att jag hade fel, men det var ett misstag....

Nu vankas helg!!

Ja, nu närmar sig helgen igen, men tyvärr blir det jobb jobb jobb för mig bara, sånt är livet för oss hantverkare. Aldrig en ledig stund!!! När helgen väl kommer så är det alltid någon Moderat jävel som vill ha en veranda eller en farstukvist byggd!!! Det roliga med detta borgar pack är att de har svårt att acceptera att man måste ha monteringsdricka  (öl)
på helgen.. Tre dagars helgjobb brukar att resultera i ca 80 st öl, och en fantastisk veranda. Att se och träffa dessa fisförnäma borgar kärringar som springer runt i sina sju centimeter höga stilletklackar inomhus på det nylaggda parkettgolvet kan få mitt hjärta att stanna!!! När de sen kommer och utrycker sitt vemod över att det är dålig kvalite på golvet, för att det blir märken efter klackarna....då börjar man verkligen undra vad faan det är för folk man har att göra med!! Det finns givetvis fördelar med dessa totalt sexutsvultna moderattanter med!!!!! Och det är det bnara att dra nytta av......

Jävla inställning!!!!!

Jag blir så jävla förbannad!!!!! Svenska elitidrottsmän är nog de enda på hela jorden vars inställning inte är att vinna!! Sluta idrotta och börja kör truck på ett lager istället med den inställningen!!! Målet måste alltid vara att vinna!!! Inte vara nöjd med att komma bland de fem bästa!! Då kan ni lika gjärna stanna hemma!!! Givetvis vinner man inte alltid...men det måste ju vara det psykologiska målet hela tiden!! I alla intervjuer säger de: JAG ÄR NÖJD OM MJAG KOMMER BLAND DE FEM!!!! Vad faan!!!! Mera Stefan Holm Inställning bland svenskarna tack..... Det går inte att vinna en silvermedalj, det går bara att förlora ett guld!!! Glöm det är med att deltaga skulle vara det viktigaste!!!! Det viktigaste är att vinna!!!!

  

Dags igen!!

Då var det dags igen...maskinen ska gå hela dagen!!! En isoleringsmaskin är det som jag pratar om. Det kan nog vara något av det sämsta jobb man kan göra som byggare!! Men det måste ju med göras tyvärr!! Jag skulle vilja träffa den person som kan tänka sig att stå en hel dag med den, kliar över hela kroppen, svider i ögonen, hes i fyra dagar efteråt.
Och till råga på allt så finns det inga dushmöjligheter! Så ni som tycker att vi snickare har det bra!!! TA OCH TÄNK OM !!!
Förlåt att jag glömde att ringa igår kväll!!! Ska aldrig mera hända!!!  FESK FESK FESK!!!!


Groda!!

Citerar radioreportern som komenterade handbollsmatchen mellan Sveriges damer och Korea idag. Han pratar om målvakten utan att riktigt tänka sig för vad han säger!!  Citat: När hon går ut så särar hon på benen, och då ser man ett litet hål där, slut citat!!!  Jag vet i alla fall att inga killar mellan 12 och 93 år blir förvånade över det!!!

Pyroman!!

Jag ska ta och dra igång en brasa här...så mycket skräp här nu så man kommer knappt in i huset!!! Eftersom jag är på landet så kan jag elda upp skiten!! Men det vore ju synd om huset brann ner! Undrar hur långt ifrån huset jag måste vara???
Vill ju inte bära längre än nödvändigt, men det blåser lite lurigt faktiskt!! Det skadar väl inte att chansa lite!!! Brinner kåken ner, så har det ju faktiskt bara skapat mera jobb!! Hur mycket bensin kan behövas? Virket är ju lite surt, precis som en tjej kan vara (ofta)....Jag tar väl och provar, hoppas på att få behålla ögonbrynen!! Man skulle kunna vara fyndig och säga:vi får väl se!!!! Har ni föresten träffat rörmockaren som hade det väldigt rörigt runt sig, eller tapetseraren som satt i klistret!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA ROLIG!!!!


Stearinljus!!

Åter en dag till ända, allt har gått hur bra som helst, bortsett från det där besöket av en luden kurd!! Men det är glömt och passerat nu! Håller på att varva ner, en Carlsberg, några smörgåsar och tända stearinljus. FAAN VAD MYSIGT JAG HAR DET!!! Kanske skulle varit ännu mysigare om min drömtjej Kicki hade varit här med. Vem vet vad vi hade kunnat att hitta på hon och jag, ensammna i detta torp i östergötland. En bag in box skulle säkert gå att locka hit henne med!! Men jag är inte desperat, så hon får komma frivilligt om hon känner för det!! Vi skulle ha så mysigt hon och jag, denna fantastiskt underbart sexiga kvinna här med mig....ohhh, måste sluta att tänka på henne!! Annars händer det grejjer!! Hon kan väl ändåså aldrig bli min antar jag?? Brustet hjärta...Kicki kom till mig, så kommer jag på dig!!!


En Kurd!!!!

Huset som jag jobbar på för tillfället ligger långt ute i ingenstans, som släppt ifrån en helikopter från ovan!!!
Döm till min förvåning när det helt plötsligt klev in en luden Kurd här och frågade om jobb!!! Hur faan har han hittat hit??
Sökte han verkligen jobb?? Eller var han på turne, kurder är det ofta, det har pappa lärt mig!! Ni som känner mig vet vad han fick för svar på arbetsfrågan!!!  Denna Wiltonmatte beklädda rygg, får att leta jobb någon annanstans!!


Ingen sol!!

Vad faan händer med vädret??? Gick till sängs igår med klarblå himel. Var har den tagit vägen nu??
Till råga på allt så finns det inget kaffe klart och ingen frukost uppdukad på bordet!! Hmmm...helgerna passar mig mycket bättre!!! Men det är väl bara att gå till kaffebryggaren,och breda sin egen smörgås antar jag!! För du kommer väl inte hit va mamma och gör det åt mig?? Helvetes jobb står på tapeten idag!! Trångt varmt och bökigt!! Vidare rapport om hur det har gått kommer senare!! Se nu till kära kompanjoner att ta det lugnt och försiktigt idag, så vi slipper sjukhusbesök och skador!!

Jag vet!!!

Jag vet en som skulle passa perfekt för att ha ett eget inredningsprogram, eller vad faan det kallas?? Har så svårt att tro att det är Ernst som gör allting..förmodligen är det någon annan som får skita ner sig när kamrorna har slocknat!! Vad tror ni?? blir det blåsigt o kallt kryper han nog in i sin svit på hotellet!!  Det är då vi riktiga byggare kommer och styr upp, vi som inte bryr oss om väder och vind, vi som kan ta lite skit i händerna utan att gnälla, vi som kan äta våran mat med en rostig morakniv, vi som tar dasspapper och gör ett kaffefilter av . Prova det Ernst!!!! Eller är du för fåfäng för det??
Ny kompanjon till Ernst borde vara.........
 Billy.......my hero!!!!  En näsa som en kokainhandlare älskar..go Billy go!! Billy till sommartorpet!!

Varför!!!

Varför i hela friden kan man inte ha någon tv kanal på en endaste gång utan att detta tryne ständigt ska dyka upp med sitt öst värmlandska leende i tv rutan...Dags nu att starta en insamling så stackarn kan få sig ett par strumpor!! Jävla bögfasoner att skutta runt och spika strumplös!!!


Regn och åter regn

Vad faan är det här för väder..10 augusti och 12 grader varmt!!! Ska de här förbannade Jehovas få rätt eller???
Hur som helst..tänker aldrig att joina deras sällskap!!! Då jointar jag hellre!!!! Vi får hoppas att inte sommaren är slut för gott, men det kan den väll inte vara??  Eller?? Imorgon kör vi igen, bygget har stått stilla i tre dagar nu, vemodigt som faan!!! Förmodar att inte Joe Labero har varit där och trollat ihop det...
Men jag tror inte ens hans trollspö kan få ordning på mina ideer på bygget!!! Jag är helt enkelt ett geni!!!
Blir lite orolig över vädret, då mina enda tvätt möjligheter än då länge på jobbet är att hoppa i en sjö på kvällarna,inget vidare värstens mysigt om det bara är 12 grader..Till råga på allt så är det saker på kroppen som krymper ihop av det kalla vattnet. och då menar jag inte magen!!! Låt oss hoppas på att fi får en dusch snart!! Dagens outfit... Engelsk skolgosse frisyr och myskläder!!!!!

  Vill ha till veckan...snälla röris!! Ordna det till mig!!!!

Jaha!!

Saker blev inte riktigt som jag hade tänkt!!! Men när blir det det?? Armen har jag i varje fall kvar som tur är, då vet man att man har den en vecka till!!! Hörs senare!!

Friday!!!!!!!!!!!!

Nu gäller det att snabba på, är på jobbet, tror inte att det uppskattas av chefen att man bloggar på arbetet...
Men passar det inte så får de väl skaffa en annan snickare!!! Fredag idag.. betyder tidigt slut!!! Härligt!!! Ett kalas står runt hörnet med allt vad det innebär. Drinkar, öl, lättledda tjejjer osv. Kan det bli bättre??? Nej, tror inte det!!
Baksidan av det är väl huvudvärken och att man kanske vill bita av sig armen på morgonen efter, för att smita undan Agneta 58 år, på ett smidigt sätt. Fast jag hoppas på bättre jaktlycka än så!!! Trevlig helg alla...


Byggarfile`

Torsdag.. härligt.. bara en dag kvar till helg!!! PÅ söndag vankas det "byggarfile" till söndagsmiddag tror jag!! Får se vad ekonomin tillåter!!
Nåja... har jobbat bra under veckan så jag får väl helt enkelt ta mig råd.....Helgerna är mest vemodiga.. lite som kvällarna faktiskt!! Vill tillbaka till arbete så fort som möjligt.. Finns det något bättre än att se en lycklig familj bli ännu lyckligare av att deras hus kommer närmare en inflyttning, tack vare mig!!!  Möjligen att sex är bättre.. men det vette faan!!

puh!!!Hårt arbete är det enda som ger mat på bordet!!! Kom ihåg det era jävla A kasse njutare!!!

Oj då..

Har så roligt på dagarna att jag tydligen glömmer bort det här med att blogga.. sorry sorry!! Inte nog med det.. jag har blivit total Facebook torsk!! Är jag inte lite för gammal för det??? Hjälp mig mot detta.. finns det behandling att få?? Som att vara narkoman.. fast Facebookoman, kan man vara det?? Jag tänker förneka in i det längsta!!!

natti natti

vart tog helgen vägen??? Söndag kväll nu, inget roligt gjort alls!! Bara arbete, vart faan ska jag göra av alla pengar??
06.45 imorgon kör vi igen.. på allvar, semester och ro är slut, nu är det dags!!! Chefer som gapar och skriker, chefer som aldrig är nöjda, ta eran universitetsutbildning och far åt helvete med, teoretiker,, ni kommer aldrig att lära er detta yrke!! Känner mig som en svensk polack.. nja.. något liknande i alla fall.. sov gott!!!

Söndagsmorgon!!

Morgonstånd har guld i mun.......eller hur är det man säger!!! Arbete står på tapeten idag med!! Bråttom till jobb nu. ha det

Ledigt?????

Äntligen har helgen kommit, någon har ta mig faan hängt i timvisaren denna veckan... Nu ska man få vara ledig i några dagar.. härligt!!! Nja.. visst faan ja!!! Ska ju jobba i helgen med!! Ja ja.. svart arbete är det bästa tänkbara.. nu ska det sugas timmar utav helvete.. helgen är inte gratis!! Sitter och tar en kall nu!! Finns det någon där ute som kan rekomendera en bra fölkölssört!!! Trevlig helg alla!!!

RSS 2.0