Mammalängtan!!

Nja.. jag är kanske inte en så tuff byggare som jag försöker att vara... jag lääääääängtar efter mamma.
Bästa mamman i världen är hon. (kanske kan laga några matlådor). Till råga på allt så är hon på semester!!!!
Tillbaka till virket!!! Kom en hel lastbil idag med grejjer, tur man slipper betala det, det får andra göra!! Även tur att man inte är pollack, skulle inte ha tjänat några pengar då, men det gör jag nuuuuu... jipppie!!! Inbillar mig att jag är hur sexig som helst i min snickarmundering...
 kör hår där ute alla byggare!!

Byggarn

hallå allesammans!! Det är byggarn här... solen är på väg ner och jag har precis ätit 500 gr potatissallad och ca 30 köttbullar!!
Det sätter sig ganska gött runt vomma det!! Men efter en stenhård dag med spån och damm så är man värd det.
Har faktiskt tagit mig en löptur på ca åtta km idag.. skönt som faan var det, men jobbigt. Det var ett tag sedan som jag sprang senast. Håller på att ladda för en löptävling i Linköping vecka 33!!!!  Tänker inte att vinna, men tänker heller inte att komma sist!! Ernst Ernst, vilken hjälte han är!! Blodet sprutade läste jag på en löpsedel.. Öppnade sedan tidningen och läste vidare.. Ernst din lille smygbög!!! Ge faaaan i verktygen om du inte kan handskas med dem!!

Dårar

Idioter finns det gott om!!!!!!!!!! Den ena dummare än den andra, förvånade över att möta motstånd!!!

Sol Igen

Ny dag nya möjligheter, visst faan ja, klockan är inte frukost nu!! För försöka att fuska in en liten rast här ändå.. Men inte mer än 45 minuter får det bli.. Tufft att vara hantverkare idag ta mig faan!!! En riktig hantverkare tar aldrig av sig skorna, nej inte ens hemma hos fröken nippertippa med näsan uppe i vädret!! Kan tänka mig att den näsan är betydligt längre ner på hälgerna... med en sedel ihoprullad som hjälp!!!!!
Nej, klockan tickar på, dags att greppa verktygen igen. Dagens outfit!!! Snickarkortbyxor, ett par dar gamla kallingar, och en röd tröjja!!!

Nöjd

jaha, då var åter en dag till ända. Gipsskivor och andra sorters väggbeklädnader har stått på tapeten. Ingen kvadrat ångest här inte.. Huset börjar ta form, och allt faller på plats!! Solen har skinit idag, men vad faan gör det när man är inomhus i dammet så man knappt kan andas. Att få gå ut att hämta en bräda är helt underbart. man får sol på sig i cirka 25 sekunder då, maskar jag kan jag dra ut på tiden till 50 sekunder. Men här maskas ingenting, idag har svetten sprutat, allt pga sten hårt arbete!!!
 Timell är en loser!!!!!!!!!

Nu kör vi!!

Åter igen var det ett tag sedan.. ska försöka att hålla i nu!! Hänt lite sedan sistens... tänker inte ta upp det nu!! men för er som är nyfikna så är det bara att fråga!!
Solen skiner,hjärtat skiner, ja allt skiner ta mig faan!!  Bättra att vara lycklig i dåligt sällskap, än att vara sällskap åt någon som inte är lycklig.. Ts 2008

RSS 2.0