Toaraggare!!!!

Jaha...då har det hänt igen!!! Av någon anledning så händer det ofta konstiga/roliga saker runt mig, vet inte om det kanske är så att jag själv sätter mig i vissa situationer!!
Hur som helst,  Åter igen Amerika..men jag tar allt på svenska för enkelhetens skull!!
En liten roadtrip i en för dagen hyrd bil, ute och ser mig om lite. Några mil utanför St. Louis bestämmer jag mig för att gå in för att äta mat, på ett ställe som jag skulle vilja betygsätta med en ganska låg siffra!!!
efter maten så går jag in på "herrarnas" för att lätta lite på trycket. Medans jag stod och skvalade som bäst hör jag en obehaglig basröst bakom mig:
Hur går det för dig??
Jag funderade lite på hur jag skulle bemöta detta, och bestämde mig till sist för:
Jo, tackar som frågar, ganska bra faktiskt!!
Det blev en riktigt obehaglig tystnad ett tag, men jag fortsatte att tömma ur mig den vätska som samlats upp under bilresan..
Sen hörde jag samma röst en gång till:
Kan vi inte ses hemma hos dig senare ikväll??   Faan, tänkte jag, här föreligger uppenbar risk för att bli bögrånmördad!!!
Jag hade fortfarande ryggen till den okände rösten, så jag bestämde mig för att inte ta några risker alls!! Så jag sa:
Jaa, alltså, det vore väl ganska trevligt, men borde vi inte lära känna varandra lite bättre först??
Nu hade jag inget mer urin att göra mig av med, gylfen fick åka upp, sen vände jag mig om....
Den obehaglige mannen med basrösten stod och stirrade väldigt konstigt på mig. Efter ett tag så noterade jag att han höll i någonting vid sidan av huvudet. Det mystiska tinget var en mobiltelefon... Jag skyndade mig ut ifrån toaletten, samtidigt som jag hörde samtalet fortsätta med:
Älskling, jag ringer dig senare. Det var någon gaysnubbe som försökte ragga upp mig inne på pissoaren....
Jag lämnade det stället jävligt fort, och planerar att aldrig återvända dit!!!!

Ps. Det bästa en kvinna kan göra är att gifta sig med en arkeolog, ju äldre hon blir, dessto mer intresserad blir han. Ds

Humorlösa torrboll!!

Det är egentligen inte detta som jag skulle skriva, men nu måste jag avreagera mig........Läs någonannans blogg, om ni inte gillar denna, lika enkelt som att byta kanal på Tv!!!  Du kan knappast  lastas för att ditt sinne för humor är så gravt efterblivet att du inte ser det roliga i spontanavlivningar av Kungspudlar..... En annan observation: Om det där var det första som du har läst hos mig, och det frammkallade en reaktion av det här slaget, så kan du knappast ha studerat mina tidigare innlägg speciellt noga!!!!
Jag är helt enkelt den typen av kille!!!! Skulle jag upptäcka en epeleptiker som fått ett anfall i ett badkar, så skulle jag genast slänga i min smutstvätt!!!!!!!!!!!!! Hör inte av dig mer, jag vill inte smittas av din tristessrelaterade åkoma!!!!!!!

Ok, nu till verkligheten igen (Kanske)...St.Louis Usa..Jag känner mig redo att närma mig "verkliga" kvinnor, har kommit fram till att tjejjer med vacker insida, är lättare att samtala med, än tjejjer med vacker utsida!! Men ändåså så gör jag misstaget att gå till en faschionabel lokal... Bjuder en tjej på en drink (misstag 2) och frågar med min fantastiska skolengelska om hon vill med hem till hotellet på en kopp te.
Hon undrar genast vilken sorts te som jag har..Men då svarar jag (på min skolengelska) att jag egentligen bara vill ligga på okonventionella sätt (misstag 3). Hon ger mig givetvis en örfil och säger bryskt:  "Get the fuck out of the club, or i`ll put you in a fucking coma"..
Jag lyssnade givetvis på henne, gick till hotellet själv, och vaknade dagen efter bakfull, och med isande ångest i kroppen.
Inser så småningom att jag inte har något att hämta på ställen som kräver inträde. Går till den lokala puben på hörnet istället, och deltar i en aktivitet känd som karaoke.
Försöker att hålla mig så nykter som det går, men hamnar ändå på scenen, där jag sjunger "Don´t you forget about me" med Simple Minds. En ca 55 årig kvinna spanar in mig, jag tänder på hennes muskulösa armar (har nått fram till genren" Amazon Women")
Följer med henne hem, och protesterar inte ens när hon sluddrar och kallar mig för sitt lilla "smultron" under akten. Jag tittar in i hennes ögon, men försöker att tänka på något annat. Undrar om det verkligen är det här som jag vill!!!
 Ha en jättetrevlig kväll alla, och avsnitt två om Fadde kommer så fort motivation finns för det!!!  HÅLL UT!!

Börjar det inte......

........Att bli lite uttjatat med alla dessa serier om ensamma mammor som söker bönder, och bönder som söker skäggiga heminredare som får orgasm av  att sätta upp en hylljävel åt en blåhårig kärring.....osv, osv!!!
Ta istället och gör en serie som heter "Upptagen mamma söker". Tänk att använda sig av de riktiga MILF-tanterna, som inte bangar för något, de som missade båten när de skulle spela in "Färjan" alltså!!! Skulle kunna bli hur bra som helst!!!!
Men varför inte låta en av mina stora idoler få ett eget Tv-program..FADDE DARWICH...Cops Stureplan med Fadde.
Avsnitt ett.... Fadde visar i detta stenhårda verklighetsdrama upp den miljö som han känner bäst, nämligen gatan,(Stureplan alltså, men det är väl en slags gata)
Fadde får lösa riktiga brott som begås av riktiga människor, på riktigt!! Han får även gå förbi kön på Laroys, och nu utbryter ordväxling om hurvida röda byxor är soft eller osoft!!!
Tillsammans med filmcrewet rör sig Fadde vant i den ökända gängmiljön, skakar hand med Dr Alban, ryter totalt orädd åt den fruktade Fredrik af Klercker att han ska "tagga ner" Sen säger han tufft- Man måste,öhh, du vet, visa att man kan ställa skåpet där folk kan se det.....Fattaru????
Sen stjäl han en korv på Seven 11, vi frågar givetvis varför han gjorde så, men han bara fnyser rått åt oss- Gatans lag du vet, du skulle inte hajja ändå...
Men efter kommer ta mig faan kassörskan och konfronterar Fadde. Stämningen blir hätsk, vi tar några närbilder, Fadde försöker att koppla polisgreppet på kassörskan, men kassörskan ger Fadde ett pungslag och går därifrån!!!
Han kravlar sig upp, kallar sedan mig för -Jävla gamekiller!
En syriansk kille kommer förbi och frågar Fadde vad han använder för schampo..Fadde svarar givetvis- Lòreal, because im worth it, myser Fadde.
Jag är Fadde och Fadde har "streetcred" Fattar ru.........
Vi får väl se om det blir succe, isåfall kommer det kanske ett avsnitt två!!
Ha en toppen kväll alla!!!
Bröllops talet!!

Vem har inte någon varit på bröllop, läste på någons sida att det hade varit på ett i helgen som var!!  Det drar mig genast in på det oundvikliga talet som måste hållas enligt våra svenska fantastiska traditioner!!  Samma saker har sagts på alla bröllop sen 1970. Den svenska klassiska varianten där man börjar med att dra ett gäng mer eller mindre (Men fullt acceptabla av alla) pinsamma historier, för att ändå i slutändan komma till att brudgummen är "en skön kille". Är inte detta lite uttjatat och förmodligen föga uppskattat utanför den närmaste bekantskapskretsen!!!
Nej, ta istället och dra historien om när du och brudgummen fick tag på det där "hemsläpet" kl 04.45, och bestämde er för att köra lite sexlekar tillsammans med henne!!
Leken i fråga var att en av oss skulle sjunga en låt ifrån början till slutet, medan de två andra skulle göra allt i sin makt för att man inte skulle kunna fullfölja låten!!  Inte så konstigt kanske!!!!
Men den enda giltiga saboteringsmetoden som som man fick utnyttja var oralsex, oralsex och mera oralsex... Det kanske låter jätteenkelt, men det är det absolut inte, det är ruggigt svårt att sjunga rätt när någon är där nere och slickar runt...
Den här gången så klarade brudgummen första versen utan problem, det var då "hemsläpet bestämde sig för att öka tempot, varpå brudgummen sakteligen började yla som en brunstig varghane när refrängen skulle ta fart.
Det kanske inte verkar så farligt, men vad vi inte visste då var att min far övernattade hemma hos mig, och stegade in i vardagsrummet, och får se brudgummen yla fram refrengen till Peter Lundblads gamla dänga,"Ta mig till havet" samtidigt som han kommer  i ansiktet på "hemsläpet"....
Jag kan säga att det dröjde ett tag innan jag kunde se min pappa i ögonen, men leken ångrar jag inte..Och det gör inte brudgummen heller!!!!!
Ha en fantastisk kväll alla underbart sköna människor!!!!!

Dominera förhållandet grabbar!!!!!

Söndags morgon..lakomt bakis, lagomt med ångest som börjar att smyga sig på!! Förbannelse, drog jag iväg det där fylle sms et, eller vad gjorde jag??  Var jag verkligen tvungen att berätta för min flickväns pappa att jag hade "ollat" på hans skrivbord...Var jag verkligen tvungen att ringa min egen mamma på fyllan, för att förklara att jag tror att jag är gay?? Hoppas att detta bara är onda drömmar som jag har haft!!!
Nu grabbar så kommer lite tips ifrån den lagomt ödmjuke "Byggarn"  hur ni ska undvika oreda och toffeltendenser!!
Vem som helst som på ett framgångsrikt sätt lyckas övertyga en kvinna om att han har pengar, alternativt en penis i 20 cm klassen, kan få sig ett ligg!!! Det är inte så svårt!!
Men hur faan får man saker och ting att fungera när man väl har vevat in "fisken" och den ligger där på botten i båten, och man bestämmer sig för att behålla den??
Finns det något sämre än ett dåligt förhållande, detta måste undvikas på alla sätt. Det betyder inte att du ska leva dina dagar som ungkarl eller munk, utan satsa på att göra något bra av det istället!!
SÄTT GRÄNSER,  Vi killar är mjuka och snälla av naturen, detta utnyttjas till max av det kvinnliga könet, lyd inte hennes minsta lilla vink. Du som agerar på detta genomsympatiska och osjälviska vis kommer snart att ha ett monster till flickvän!!
Hon blir inte glad över något, bara bortskämd och krävande!!
Om hon rör vid dig på ett lekfullt sätt när sexakten börjar att närma sig, svara lika lekfullt att hon inte ska röra dig. Hon fattar gissningsvis vinken med det!!
Övertyga henne om att du har hur många alternativ som helst att gå tillbaka till om inte det skulle fungera mellan er, skulle hon tro något annat så så sker det en omfattande maktförskjutning i erat förhållande, och hon kommer i princip att behandla dig som skit!!
Ja ja...det går att skriva hur mycket som helst om detta, men här stoppar jag!!!  
" Jag mår sååå dåligt utan dig, det är nästan lika illa som när du var här"


Det är......

........ Alltid någon som känner sig kränkt av det man skriver eller säger.... För 10 år sedan så fanns inte ordet "Kränka" över huvudtaget. Någon blir kränkt av att man ritar av Muhammed, någon annan för att man kallar deras mamma för tjock osv.
en del blir kränkta av att man överhuvudtaget visar sig ute. Men vad ska man göra??? Det är personer som tar livet jävligt allvarligt, som alltid tar åt sig av allt!!! Endera så får man ta hänsyn till allt och alla, och då går det ju inte att skämta om någonting, eller så skiter man i den hänsynen och skämtar om allt!!!
Missförstå mig inte nu, det är klart att man ska visa hänsyn och respektera människor och tragedier, men allt har ju sin tid!!!
Hur många skämt om judar finns det tex....Fullt accepterade av de flesta!!!
Men om man tex skulle vilja göra en cd skiva som kallas för "Absolut Tsunami", med låttitlar som.."Sitting in the dock of the bay", "im riding the wave" och "stan är full av vatten", då skulle det förmodligen bli ett jävla hallå!!!!! Eller??
När har tidsgränsen passerat??? När är det tillåtet att börja skämta om olika saker???
Fast ibland kanske man bara ska hålla truten stäng, eller i alla fall tänka till innan!!  Att prata innan man har tänkt, är som att torka sig i baken innan man har gjort sitt ärende!!!!


Håll isär!!!!

Fredag, och trista veckan är slut för många får man förmoda!!! Mig spelar det för tillfället ingen roll vad det är för dag, livet är en fest varje dag just nu!!!!
Och för er som inte vet vad humor/ironi/fantasi är...GE FAAN I OCH LÄS DÅ!!!! Era torra kommentarer tar jag givetvis bort på en gång era jävla puckon!!!!!!!! Detta gäller givetvis inte er underbara människor som har era kommentarer publicerade, ni är fantastiska, och det skulle finnas fler som er på denna jord!!!!! Åter igen till något kul, kan vara hämtat ur mitt verkliga liv, eller så är det en ren fantasi!!!! upp till var och en att tro vad de vill!!!
Hämtat ifrån en krog kö i St. Louis USA!!!
Lite alkohol i blodet hade man givetvis, spanade in den absolut vackraste/sexigaste brunnetten som jag någonsin har sett!!
Raggade gärnet på henne, tyckte själv att jag gjorde väldigt stora framsteg, när jag plötsligt känner en hand landa på min axel som en femtiokilos säck med mjöl.......
Vänder mig givetvis om, för att stirra rakt in i bröstkorgen på en två meter lång kroppsbyggare, inte helt olik Conan Barbaren...  Med mord i blicken informerade han mig om att jag stog och raggade på en tjej som HAN hade tänkt att ragga på, och att min sista stund nu var kommen!!!!
Snabbt innsåg jag att han skulle ställa till med katastrofal innverkan på min kropp innan vaktpersonal skulle hinna fram.
Nu var det bara att satsa allt på ett kort!!!!!
- Du, jag har HIV. Jag blev smittad av en blodtransfusion när jag var 13 år, en enda droppe av mitt blod på dig, och det är kört, fattar du????
Hans läppar började att röra på sig på ett konstigt sätt, vilket jag tolkade som ett tecken att han tänkte...Han nöjde sig som tur var med att knuffa till mig, och tala om för mig att jag skulle passa mig jävligt noga!!!
Puh puh, jag andades ut och vände mig om mot den fantastiska brunnetten igen, varpå hon säger..
- Gud vad hemskt med sjukdomen, jag hoppas verkligen att det går bra för dig!!!
- Men, jag har inte HIV på riktigt, kontrade jag med..
- Men, det är väl inget som man säger bara sådär, fick hon ur sig!!!
- Men vad faan, vi kan använda kondom!!!
Nej, ragget var totalt kört.....Men jag överlevde i varje fall!!!!!!

Trevlig Helg!!!!!!!!!!!

Pudra näsan!!!

En sak är helt säkert, tjejjer gör mer än att bara pudra näsan när de går på toaletten på krogen...Varför går de alltid i grupp på toan????
Toagrejjen verkar gå i symbios med det kvinnliga könet, i synnerhet när det nalkas alkohol!!! Det verkar som att alla gör det!! Är det en genetisk och kulturell självklarhet, eller är det bara för att få lite tid för "tjejjprat".
Förmodligen så är det analysernas heliga stund, det smids säkert planer som vi killar  aldrig skulle våga drömma om.
Eller pratas det kanske bara en massa skit om den där vidriga blondinen som stöter på allt och alla?? Eller är det kanske bara en stund för att fördjupa sig i spelets förutsättningar, och smida planer inför natten!!
Vad vet jag, men det kan säkert låta ungefär så här därinne på toan!!!

TJEJ 1.   Faan det börjar att dra ihop sig till stängning! Jag måste hitta ett hyggligt hemsläp illa kvickt!
TJEJ 2. You`re on your own, girlfriend! Jag blev påsatt  ovanpå en klädhög av killen i garderoben för 45 minuter sedan.
Hemsläp vore bara en bonus, det gäller att smida medans järnet är varmt!!!
TJEJ 1. Det är ju faan att man aldrig lär sig! Står han kvar i garderoben eller...??
 
Hoppas att ingen nu tar illa upp!!!!!  Sköt om er alla underbara människor!!

Misstag!!!!

Semester åker man på, men inte faan åker man till ett soligt ställe. Nej, samma dystra, trista väder som det är i Sverige möts man av varje morgon
Man drar upp rullgardinen på morgonen, möts av det sedvanliga blygrå molntäcket!!  Klimatets subtila sätt att säga FUCK YOU till mig, får mig att vilja åka någon annanstans!!! Det är bara att dra en djup suck och fantisera om att man låg i horisontalläge på en sandstrand någonstans med en kall öl i näven, tre i magen, och utsikt över en samling beachvolley spelande modeller på solsemester!!!!!!
Men så är det ju inte!!! Då njuter jag av det jag har istället.....
Och nu ett jättehopp till något annat.........
Läser pizzamenyn... Champinjoner, lök, banan, köttfärs, paprika, äkta skinka... VADÅ ÄKTA SKINKA???? Vad ska man då förvänta sig att allt annat är som det inte står "äkta" framför????
Hemlagad Lasagne...Bor de i pizzerian eller???? Fast de kanske gör den hemma i radhuset och tar med den till pizzerian!!!!
Man måste göra sina egna misstag. Ibland gör jag om mina egna, bara för att kolla om jag verkligen inte lärt mig av dem :)

Trevlig onsdag alla människor och smålänningar!!!!

Godkväll Sverige!!!

Japp, då var det tisdag igen då, det känns som att den dagen dyker upp vecka efter vecka....
Jag måste börja allting med något som jag läste i tidningen idag. Det stod att den svenska försvarsmakten var i chocktillstånd!!!!! Anledningen till det var att, svenska soldater hade blivit beskjutna i Afghanistan!!!!!!!!! Mycket konstigt!!! VAD FAAN TRODDE DOM!!!!! Att de skulle mötas av snöbollar eller???? Ja ja, nog om det!!!! Har jävligt mycket som rör sig i mitt huvud idag faktiskt, men får väl försöka att sortera lite så att det inte blir för långdraget och tråkigt!!!
Det här med att behålla lite sexbilder av sin föredetta flickvän, är ju inget genialiskt precis.....Det spelar nämligen ingen roll var man försöker att gömma dem så hittar alltid ens nya tjej dem!!!
Hon skulle inte kunna hitta sitt pass, eller tvättstugenyckeln om man så riktade en pistol emot huvudet på henne!!!
Men tro mig, den där jävla bilden från Italien när jag var packad och jag och tjejjen fick tag på nyckeln till "Bamseklubbens" kostymförråd, och därefter utförde diverse övningar av vuxenkaraktär.... (Mamma läser, så jag kan inte förklara mer inngående). Den bilden lyckas hon hitta!!!!!!
FÖRBANNE DIG, TEQUILA OCH SOLBRÄNDA TUTTAR!!!!!! 

Blogg=Underbart...

Ohh, denna underbara blogg, vart man än befinner sig i världen så kan man trots allt kasta fram den lilla Lap toppen och skriva av sig lite känslor...
Fattar ni vilken briljant uppfinning?? Alla som har tillgång till en dator kan använda sig av detta publiceringsverktyg. Ryktesspridningen kommer att revolutioneras (svårstavat ord, men hoppas att det blev rätt), journalistiken kommer att raseras, och varenda felstavande "virrpanna" i hela Småland kan äntligen få tala om för världen vad hon/han tycker.
Å DU SKÖNA NYA VÄRLD!!!
VIKTIGT!!!!  Jag har egentligen ingenting emot Småland eller Smålänningar....Men jag måste ha nån form av minoritetsbefolkning att skriva om, och det känns tryggare att använda sig av "Smålänning" än av tex, "Zigenare" (även om jag skulle vilja).
Och för er som aldrig har provat Kama Sutra, GÖR ALDRIG DET!!! Förenat med livsfara för damen...
 
- Jag ska bara lägga upp benet här älskling, såja, når du min penis därifrån nu?? Fint, då ska jag alltså bara, ehh, får du luft älskling?? HELVETE OCKSÅ!!!

Kontraster!!!

Ja ja, söndagen har kommit, men vad gör det när man är där jag är!!!
Jag kom att tänka lite på hur vi i olika delar av världen ser på saker väldigt annorlunda....
Inget ont om araber (glöm ej att det även finns en hästsort som kallas för arab)..men i deras hemtrakter, när det är dags att tortera någon som har gjort något brottsligt, så tvingar man dem att äta griskött, dricka sprit och ha sex med en annan kvinna/man än den som man är gift med!!!
Den extrema skillnaden gentemot Sverige, är att  här kallar vi kallar det för JULBORD.....
Ha det bra alla!!!

Saturday!!!!

Jaha, jaha!!! vad ska det nu hittas på.....Jag vet i alla fall att jag är på väg någonstans, fast det är man väl i och för sig alltid, men detta är något speciellt!! Ok, nog om det!!!!
Hoppas nu att ingen tar detta som stötande, och om det är någon som gör det så finns det nog en övervägande risk att det är en kvinna som jagar upp sig över denna åsikten.. Det kan vara humor, men det kan även vara min riktiga åsikt!!!
Vart är det då jag vill komma, det vet jag knappt själv, men vi gör ett försök!!
Det handlar egentligen om lesbiska kvinnor, och ett eventuelt förbud som borde införas. Förbudet skulle isåfall gälla innehav/användande av dildo!!! Hmm..!! Jag menar...De har ju trots allt redan gjort sitt val!! Eller??
Lämnade den lilla stugan idag för ett fantastiskt äventyr, men innan äventyret beslutade jag mig för att besöka "gymmet" för första gången på många år, men man vill ju faan inte se ut som en nybörjare för det!! jag har ju givetvis inte sådanahär gymbrallor som alla broilers hade på 80-talet, men man vill ju liksom verka som att man har varit där förut!!
Man springer runt därinne, får tag på de absolut största hantlarna, rycker lite i dem (eftersom jag inte orkade att få upp dem), ägnar sedan några minuter åt att få folk att tro att det var med flit, som nån slags uppvärmning av något slag!!
Upp på löpbandet, stuper givetvis av det, fastnar i bänkpressen och när blodet äntligen kommer tillbaka till mina vitala delar, får jag stånd i bastun bland fyra st biffar med aggresionsproblem!!!
Underbart första träningspass!!!!!!
Trevlig lördag alla människor och smålänningar.....

Äntligen Fredag!!!

Hmmm....Mycket som går genom mitt huvud nu, men ska försöka att börja någonstans...
Var och klippte mig idag, och genast undrar jag om alla frisersalonger enbart vänder sig till tjejjer/kvinnor/kärringar/bögar...I alla fall om man ska gå efter tidningsutbudet som ligger i väntrummen, alla dessa modetidningar som avlöser varandra med sminktips och hur man snabbast går ner 16,5 kilo på en vecka (var tar huden vägen då?). Varför finns det inga herrtidningar, och med herrtidningar så menar jag inte porrtidningar, utan typ illustrerad  vetenskap eller något liknande, bil/båttidningar neeeej!!!  Visst kunde det få smyga in en Moore eller en Slitz, men vem faan skulle våga att läsa den offentligt!! Då blir man genast uttittad som "snuskgubbe" av någon torr Hem och skola tant!!!
Tack gode gud att du inte är sån mamma!!!
Ja ja, det var det det, sitter hur som helst helt ensammen i en stuga mitt i skogen, måste elda i en öppen spis för att hålla värmen, folköl och ostbollar är mitt enda sällskap!! Frågan är om det kan bli så mycket mysigare,,,Ser inte ljus åt något håll!!!
Det är ju i alla fall bättre än att vara på krogen och ta den där sista drinken, som alltid ställer till en massa elände!! bara ett par Fernet.Branca, vad kan hända, nja inget mer än att man super upp en månadslön, utmanar vakterna i nakenbrottning, är otrogen med en tjej som har Adamsäpple, och kommer till jobbet fyra timmar för sent i en sönderriven Dressmankavaj som luktar ångest och uppkräkt "Sex on the beach"
Nej nej ni...jag stannar att i stugan inatt!!!!! Ha det toppen alla!!

Skrivmotivationen...

....har kommit tillbaka, tror jag, och hoppas jag i varje fall!!! Ibland tar allting liksom bara stopp på något konstigt sätt!!
Denna skrivelse riktar sig egentligrn bara till killar och ett oerhört gammalt klassiskt "rookieproblem". Eller nykommlingsproblem för er som inte vet vad ordet "rookie" betyder, tex du älskade mamma!!
Hur som helst, så är jag säker på att alla grabbar (som har blivit grabbar alltså) Någon gång har försökt att sätta på kondomen med en enda hand, ja...vi försöker bara det en gång nämligen, sen lär man sig av sitt misstag!!
Om det inte vore för det där knycket när man ska förbi förhuden, så vore det inga problem alls egentligen, efter det är det ju bara en enda lång rullande rörelse.Under tiden försöker man givetvis knäppa upp hennes Bh med den andra handen exakt samtidigt. Gissa hur det går?? Man boxar sig själv på pungen, samtidigt som man flår hela hennes rygg med Bh-spännet.........
Ja ja ja....man lär sig i alla fall något!!!!!!!

RSS 2.0