Älskar hösten!!!

Jag tycker att hösten är en fantastisk årstid, massa färger i naturen, man kan tända i öppna spisen, och kanske till och med ta sig en Irish Coffe....
Men det är även tiden då man brukar längta till varmare breddgrader, så här kommer lite lockande bilder ifrån Curacao (karibien)......Och snart är det semester igen, gott gott gott
Trevlig dag alla..!!!
 Byggarn+delfin, var
tvungen att muta med en fisk för att få en puss..
 På seglats.....

Vilka hus..som hämtat ur en saga

Behöver inte förklaras..

 Inte denna heller..

 Jag och min ex, flickvän

 Min okände tvillingbror..

Jag och min vän Pina Colada..
blev nog 1004 st sådana där tror jag..
Snart bär det iväg igen!!! Trevlig dag alla!!

Vad i helvete...

...är det jag hör på radion, precis när jag är på väg att somna.. De säger att tyskan som dödade Max och Saga inte är psykiskt störd, för att sen i nästa nyhetsrepotage säga att  Anders Eklund inte heller är det....
Hmm.....jag är snickare, tre år på yrkesskola. JAG KAN FÖR FAAN RÄKNA UT ATT DE ÄR DET!!!!
Nu lär inte jag kunna sova på ett par timmar, min ilska måste lägga sig först. Får väl roa mig med att kommentera lite bloggar...
Fy faan för sådana dårar, och undrar vad som händer för dårskap härnäst??? Var rädda om varandra, så hörs vi en annan dag!!!!

Torsdag....

...och helgen är på g, fast det återstår så klart en dag innan den är här på riktigt!!!  Vad ska man hitta på med den då???
Nja..det blir väl som vanligt för en kille i min situation....Men det känns samtidigt som att det passar mig ganska bra faktiskt!! Hoppas bara att man klarar av att passera helgen utan allt för stora galenskap..Man vill ju inte gärna vakna upp bredvid Billy Butt!!
Hur som helst, idag är det golvläggning som gäller hela dagen, därför håller jag en "låg" nivå idag..!!!
Hockey står givetvis på tapeten, och jag hoppas att mitt underbara Karlstadslag börjar att tuffa på ordentligt nu!!
Till helgen ska Byggarn faktiskt ta sig en tur till Gbg, av diverse olika anledningar, som folk får spekulera i själva. Men jag kan tänka mig att de flesta spekulationer kommer att vara mitt i prick.
Idag när jag var borta hos bonden, för att låna en kärra, så så var där enn massa hästar, kor, smålänningar och diverse andra djur!!!
Ha nu en bra dag allihopa!!!!  36 år och ungkarl!!!!  

När ska.....

....dårskapen ta slut????? 10 st mördade på skola i Finland, sen sköt han sig själv!!! Vad faan ska man säga om det?? Svårt att vara humoristisk, när man vaknar upp till sådana nyheter....Men men, min och alla andras dagar måste knalla på som vanligt ändå, Jag spikar, någon kanske kör truck, en del kollar kanske börsen innan de beger sig till golfbanan, och en del sitter hemma och suger a-kassa. Men oavsett vad vi gör, och oavsett vad dåren i Finland  har gjort, så är vi nog tvugna att göra våra sysslor idag med!!! Det måste i alla fall jag!!
Hörde även att det tydligen var kackerlacksinvation i Sverige, speciellt i Östergötland enligt Anticimex!!! Anticimex påstog att sorten var den Tyska kackerlackan..... Om inte min historielärare bara har lurat mig, så har jag för mig att den "Tyska kackerlackan" började sina invationer redan i slutet på 1930 talet....
Känns lite som att jag har blivit utmanad med skylten, och att jag har mycket support för den iden runt om i Sverige.
Jag får väl helt enkelt göra verklighet av det då. Bildbevis kommer givetvis på det (även i tidningen är jag rädd för).
Ha en bra dag alla hjältar!!!!!

varit borta ...

....härifrån ett tag, men är nu tillbaka!!! Igår blev det en attack tur fram och tillbaka till Karlstad. Kan ha varit min ADHD som styrde till den turen just igår, men största delen var att jag ville åka och säga hej då dill min fantastiska mamma, med tillhörande fantastiska gubbe!!!!
Min mamma gjorde ett riktigt kap när hon la beslag på honom... hmm.. undrar hur det gick till??? Eller nja...vill nog inte veta kom jag på, de var ju faktiskt unga på den tiden, så det kanske gick till som jag tror!!!!! VÅGA INTE BERÄTTA FÖR MIG!!!!! Min Usa tripp kommer allt närmre nu, så jag undrar verkligen när resfebern ska sätta in på allvar!!
Nej, nu klarar jag inte att vara så allvarlig längre, Det mest spontana jag borde göra nu är att, sätta mig i bilen och åka 200 km söderut, till en liten håla där jag inte förstår vad de säger!!! Vad de ville med mig kan jag tyvärr inte berätta, utan lämnar det åt eran fantasi!!!!
Trevlig kväll alla..... En sak till bara!!!!!!! SJ har en patenterad skylt som det står "Livsfarlig ledning" på. Jag funderar på att knycka en sån och åka och skruva upp den på riksdagshuset i Sthlm!!!!!
Hej då!!

Alcoholen....

...Får prata lite... Det må vara så att jag har de tio första bokstäverna i alfabetet..men vad spelar det för roll när man har ett stort hjärta??? Visst, jag kanske ställer till det ibland med min trut, säger saker som inte blir av , för att jag inte tänker mig för innan jag pratar osv. Lite som att torka sig i röven, innan man har gjort sitt ärende....Det är först när ridån går ner som man märker vilka som är ens riktiga vänner.
Jag har haft år av succe i olika sammanhang, idrott tex...Större än vad de flesta har haft tror jag!! Folk flockades runt mig/oss, givetvis trodde man att det var mig de tyckte om, och inte någon form av prestation!! Ack så fel man kan ha!!!  Ridån har sjunkit ner på fötterna, och människorna har hittat någon annan att flockas runt, någon annan som de tillsammans med kan få lite "mediakåt" uppmärksamhet med!!!! Thats Life....Eller???  hade man bara tänkt lite längre än sin egen nästipp, så hade man förstått falskheten i det mesta!!!
Nej, slut på bitterheten....Livet leker, jag älskar mitt jobb!!! Älskar att se hur en familj blir lyckligare och lyckligare, ju närmre de kommer sin inflyttning: Har faktiskt tänkt på om man skulle kunna göra detta gratis en enda gång åt någon familj, bara för att få s glädjen, när man efteråt säger:   Detta är en present ifrån mig till er!!! Det är det som jag menar med stort hjärta, had jag kunnat, hade jag gjort det direkt!!!!!
Sov gott alla!!!!!

Långbyxor

Idag var jag tvungen att ge upp mina kortbyxor, hur gärna jag än ville så gick det inte!! Hösten har segrat över mig även i år!!! För väl försöka att hitta något positivt med långbyxorna..Hmm!!! Det skulle väl vara att det finns knäskydd i dem då!!
Det var det enda positiva som jag kunde hitta!! På tal om positiv, så är det inte länge kvar tills jag drar till USA. Vem vet, kanske blir kvar det för gott!!
Om gud vill, och byxorna håller, så kan det mycket väl bli så!!! Usa..drömmarnas land...eller??? Nja jag vet inte det, men jävligt gott ska det bli i varje fall. Kommer givetvis att uppdatera här dagligen ändå!!
Men som sagt, åker inte riktigt än!! Exakt datum kan jag tyvärr inte tala om av diverse olika anledningar, men de som behöver att veta det, vet redan om det!!!!
Ha det fantastiskt alla idag, själv ska jag försöka att undvika att slå mig på fingrarna!!!

Helt emot....

....Allt vad rattfylleri är, till 100% är jag det.. hmm...trodde jag i alla fall att jag var!!! Kunde faktiskt inte låta bli att skratta för mig själv nu på morgonen, när jag hörde på nyheterna om en 54 åring i Norrrköping som hade blivit åtalad för rattfylla i sin Permobil!! Varför inte låta denne man/kvinna ta sig ett par gärn, vad skulle det göra? Inte nog med att personen är "hjulbent", ska den behöva bli nykterist med?? Jag erkänner, jag är bara emot rattfylleri till 99,9% nu!!!
 Men hur som helst så börjar åter igen dagen, en farstukvist ska det spikas ihop idag, inga ritningar finnes på den!! Det är ett  så kallat LPP bygge..Löses På Plats!!!
Hammaren ska glöda, och inga spikar ska vikas!!!
Ha en fantastisk dag alla!!!  Ps. I södra värmland vet jag att promillegränsen är 0.2, men kommer man en bit norrut så stiger gränsen, jag tror att det är 0.8 en bit upp, ds

Uppfyller du....

.....Dessa kriterier, tycker jag att du ska satsa på att bli hantverkare!!! Det behöver inte att vara mer komplicerat än så....Utbildning behövs ej, detta är oftast med ifrån födseln!!

1. Håll aldrig vad du har lovat
2. Kom aldrig i tid
3. Ta aldrig av dig skorna, när du går in till Moderater
4. Älska radhusbiff (falukorv)
5. Ha gärna en pinuppalmenacka bredvid sängen.

Detta är en mycket bra början för dig som vill satsa på en karriär inom detta yrket!!! Sen gäller det att tycka att skämt som tex, att gå in till rörmockaren och säga. Nämen, här var det rörigt.....Är det roligaste som finns!!!!
Glöm heller inte att skriva att du har jobbat i 10 timmar, fast du egentligen kanske bara har jobbat i 8.  Oj, jävlar..klockan tickar på här...dags för rast!!!!

Har sett att...

....Man ska visa upp en, vad göra idag lista!! Så här, gott folk och fä kommer min...

1.   Försöka att hitta den person som har myntat uttrycket "Godmorgon"..
2    Försöka att hitta någon som kan instalera alcolås på min telefon
3    Tänka över tanken om att vatten skulle vara livets dryck
4    Ta mig ut för att möjligen ta en fika på stan eller något liknande
5    Lämna in mina travlappar, fortfarande med förhoppning om att jag aldrig mera behöver att jobba

Punkt fem har en mycket stor betydelse för hur resten av dagen eventuellt blir..
Dagens outfit är inte bestämd än, men det lutar åt jeans, sneakers och luvtröjja!!!

Trevlig söndag till alla!!!

Hur får man.....

....In tre lögner i en mening på sju ord.... joo!!

Ärlig invandrare, med egen cyckel, söker jobb.......!!!!

Lördagskväll, vilken härlig kväll....!!!! Tony

Fredag.....

....Kväll, och helgen har äntligen kommit!!! Ska utnyttja den till fullo, det är jag värd nu när min manliga förkylning börjar att lämna mig!!! I morgon kommer det nog inte att vara förkylningen som ligger bakom om jag eventuellt är sliten!!
De säger att sex  nyttigt, jag är kanske inte nyttig så ofta, men när jag väl är nyttig, så räcker det länge!!!!!
Trevlig helg alla!!!!

Även om....

....Man målar läppstift på en GRIS, så förblir det fortfarande en GRIS!!!!!

11 September..

Hmm...Ska man överhuvudtaget våga att gå upp ur sängen idag??? Vad mycket jäveskap har inte hänt den här dagen..Anna Lindh, pojken i Arvika, felnavigering av flygplan...
Det hjälper väl inte att ligga kvar för den sakens skull!!! Däremot stannar jag i sängen pga att min manliga förkylning har fått ett ordentligt grepp på mig!! Varför finns det ingen som kan vara här och vadda mig i pannan, samtidigt som de tycker synd om mig!! Panodil är min bäste vän för tillfället.
Och tack alla för Whiskey tipset, men det sparar jag tills på lördag!!!
Hoppas på att kunna skriva något ikväll igen, det betyder i så fall att jag har överlevt 11 sep, jordens undergång, och allt annat vad tokerier är!!
Ha en bra dag alla!!!
Glöm inte att Kicki danielsson är Sveriges sexigaste kvinna!!!!!!!!
Jammmieeee........

Funderar på.....

....om det som de i Stockholm kallar för Stureplansprofil, är detsamma som vi i Värmland kallar för en Byfåne!!!

Förbannelse!!

Jävla förbannade skit!!! Sängläge....

Varför...

Drabbas jag av detta jävla förbannade halsont, som bara blir värre och värre, nu för?? Kan ingen bara komma hit och ta bort det på mig??
Jag har lyssnat och gjort som jag har blivit tillsagd, men icke har det hjälpt. Hoppas innerligt att det är borta imorgon när jag vaknar!!! Kanske är en av de berömda manliga förkylningarna som är på väg att krypa på mig..det innebär i så fall en nära döden upplevelse!!  Sov gott på er....

Hmm...Jippie!!

Tvillingsystrar var det ja....Tror att hon precis sa att jag fick dela hennes tvillingsyster med henne... Jo, det var så hon sa!! Det är jag säker på, min killhjärna uppfattade det i alla fall så!!!!! Sämre position går det ju att vara i!!!!
Och till dig morsan.....Glöm vad du precis har läst!!!!!

Nu blev det natta!!

Det blev kvällen idag med till slut...en långdragen dag har det varit, med mycket slit och släp!!! Halsontet har givetvis inte släppt, utan snarare blivit värre, och till det säger jag FY FAAN!!! Whiskey tipset känner jag till, men det passar sig inte riktigt just nu!! Ligger och funderar på om jag kanske ska lyssna på en viss person och göra som hon säger med morgondagen. Det bär mig emot att säga, men jag tror hon vet vad hon pratar om, och att hon har rätt!!! Hmm...Börjar jag att vekna tro???
Det är nu det gäller att komma ihåg att det finns en Vera Bengtsson i alla av det könet!!!
 Till slut blir de så här.....

Vaknar med....

..Halsont...förbannelse över allt annat!!!! Vad har jag gjort för ont för att få detta i min hals nuuuu!!!! Finns det någon huskur för detta???? Tala i så fall om det för mig!!!
För övrigt...Godmorgon allihopa, ha en fantastisk dag!!

Ett tips till grabbarna!!

När du kommer hem alldeles för sent på natten efter en riktigt blöt efterfest någonstans med en massa 10 poängs brudar... du vet att din fru ligger hemma, förmodligen helt vansinnig av någon konstig anledning!! Försök absolut inte att smyga in i rädsla för att väcka henne..För hon är garanterat redan vaken!! sparka istället in dörren och skrik: NU JÄVLAR SKA HÄR KNULLAS!!! Då ska du få se på en som sover!!!!!!

Fantastiska människor!!

Vilka otroligt fantastiska människor det är som jag bygger ett hus åt nu!!!  Hoppas att mina nästa huskunder är som dem, Omtänksamma, snälla, ödmjuka!! De ställer upp till 100% på mig, och jag försöker att göra det tillbaka!!
Visst att de kanske har ett visst kontrollbehov, och kanske gör vissa saker svårare än vad man behöver, men allt annat väger upp det!! Fler sådana på vår jord och världen skulle vara underbar!! All lycka ifrån mig till er i erat nya, jättefina hus!!!

Nu är det inte länge kvar till United states of America.....!!!!!!!!

Kan nån...

...tala om för mig varför allt jag äter nu för tiden fastnar på utsidan av magen...

Roligare....

...Än så här blir det inte på en lördag, när folk vill flytta in och jag ska på semester...De måste ju få det varmt om fötterna!!!
Har idag haft mycket god hjälp av Herr oberfyrer ägaren himself!!!!

Början till
golv värme!!

Lite längre
kommet...
Nu skiter jag i det här och sticker och köper mig 12st folköl!! Tragiskt men gött....

Semestern.....

...närmar sig med stormsteg!! Ska bli så otroligt härligt att komma iväg igen..Ingen direkt solsemester på en gång, men i slutet på resan är det meningen att solen ska skina. Varmare o varmare ju närmre västkusten jag kommer. Det ska bli så skönt....

 Fick muta
denna kvinna med en fisk för att hon skulle kyssa mig!!

Lunchdags!!

Idag blir det husmanskost alla bygge..med tillhörande dryck!!

Lite pulla bjöds det på idag!!
Slaktad i östergötland..

Dansband!!!

Äntligen fredag!!! Mycket positivt med det...en sak är att vi har dansbandstimmar på bygget...Mellan 10.00 och 14.00 får det bara spelas dansbandsmusik!!!! Jippie!!! Lasse stefans går för fullt idag!!! Efter 14.00 är det åter fritt att välja musik!!
TREVLIG FREDAG ALLA!!!

Släng.....

....dig i väggen Ernst!!! Här är gediget värmländskt hantverk!!

Hmmmm...Alltid en början!!

Ett stycke
järnklump funnet.....Vad göra???

Vi gör
så här.........

Jippie!!!!
Jag kan nu laga mig mat!!! Bara sotarn kommer förstås...

Nån...

......Mer än jag som skulle vilja se Billy Butt och Kicki Danielsson som ett par i Lets Dance??

Vinnare...

....Blev jag!!!! Inte så svårt när det var en Norsk som jag spelade emot...


Byggarn i egen hög person!!!!!!!!!!!    Sverige-Norge 1-0

Luffare..

Även en luffare kan så småningom bli greve igen...

Någon sa.....

....att man får det man förtjänar...Detta förtjänade tydligen jag!!!
 Sängkammare med lånade sängkläder!!

 Tvättkorg..kylskåp...huvudnyckel

 Kök/Personalmatsal.Observera mysfaktorn till höger..

 Dush..bör utföras liggande!! Vattnet kommer ca 80 m nerifrån..behöver kanske inte nämna temeraturen på det!!

 Toalett...de större ärendena utföres på andra sidan, och på dagtid, så man ser vart man sätter fötterna..

WORKING CLASS HERO IS SOMETHING TO BE!!!!

Kan nån hjälpa

.......Mig med att tala om på ett enkelt sätt hur jag gör för att få bilderna som är i kameran att hamna här!!!!

Nu ska jag

......Försöka att trassla mig in till stan för att köpa en usb kabel!! Ska börja lägga ut lite bilder på mina husbyggen. I alla fall det som jag håller på med just nu..med lite tur kanske någon tittar in, som behöver ha ett eget hus byggt för en billig färdigskattad penning!!!! Här har det blivit fart igen..bara man andvände sig av riktig svenska när man förklarade läget, så förstog de allvaret!!! En sak är säker...DE KOMMER ATT FÅ DET SÅÅÅÅ FINT!!!
Ha en bra dag allihopa!!! 
En dag närmre staterna är jag nu....... 

Äntligen....

Har jag upptäckt att det går att lyssna på radion genom datorn!! Är ju inget geni på det här med datorer...så jag visste inte att det gick att göra det förrän nu!!! För er som vet var jag befinner mig, så förstår ni att det är som en miljonvinst att ha lyckats få fram radion!!!

Svar!!!

För att svara på frågan, varför man tänder på sex tillsammans med två tjejjer: FÖR ATT DET ÄR SEX!! Det kan jämföras med att få käka hur mycket räkor som man vill, utan att behöva skala dem!!


Älskade mamma!!

Min mamma är den absolut vackraste mamman i världen, bästa med för den delen!!!!
Möjligen så kan Kicki Danielsson vara ett snäpp sexigare!!
  

Godmorgon!!

En dag närmare min drömsemester har jag kommit nu, det känns som att det närmar sig väldigt fort nu faktiskt!!
Igår la ja ut lite krokar , så jag eventuellt kan köpa en bil att använda istället för att hyra på min road tripp genom staterna!! Ford Mustang skulle passa mig perfekt!! Hoppas på att få svar redan idag! Men som sagt, ska börja hela resan med att jobba som snickare på en ranch i St. Louis. Det ska bli hur kul som helst!! Bilköp, sen vidare västerut..Vem vet..kanske blir kvar där för gott!!
Ha en bra dag allihopa!!


Förlåt!!

Jaha...!!! Jag skäms faktiskt på riktigt. Jag må vara en person som krånglar till olika saker, lovar saker som jag inte kan hålla osv... Men jag är defenetivt ingen elak person!!! Långt därifrån, det finns många som kan gå i god för det!! Jag skrev saker i går som var oerhört dumt av mig att skriva!! Jag ber verkligen om ursäkt för det, speciellt går den ursäkten till J..Ursäkta mig så otroligt mycket, jag gick för långt!!! Blev så jävla förbannad och irriterad över vissa saker bara!!
Jag kan nog vara en av de snällaste personerna som går i ett par skor, kanske menlöst snäll många ggr..
Än en gång FÖRLÅT. JÄVLIGT DUMT AV MIG.

Ernst!!

Önska att jag hade haft lite bilder att lägga ut på något fantastiskt vackert, det hade förmodligen gjort Ernst väldigt avundsjuk..bilder kommer till veckan, då kommer alla att förstå. Och det är inte mig själv som jag pratar om!!!!
utan en fantastiskt fin öppen spis som blev färdigmurad idag, 100% klockrent arbete.

Action!!

Nu gott folk tickar dagarna fort..mycket kvar att göra här, och det ska vara färdigt snart!! Att jag aldrig lär mig att det aldrig fungerar när de ska göra en massa saker själv.... De verkar tro att det är som att gå till Hemköp för att köpa en kasse med mjölk!!!  På ren svenska så är det FRAM MED KUKEN SOM GÄLLER NU!!! Action...handlingskraft...effektivitet, är dagens visdomsord!!!!! Allt annat är bara att glömma..... Det går inte att tänka upp sakerna!!!!!!

Sorry!!!

Detta är tillägnat: Stefan, Förskräckt, Sophie,Extremt tjock!!!
Ursäkta att ni tog illa vid er, det var absolut inget allmänt påhopp, utan riktat emot en enda person som hade gjort sig förtjänt av det påhoppet!!! Alla människor är givetvis lika mycket värda oavsett storlek, färg eller kön!! M.V.H. BYGGARN

Nedräkning!!

Nu är det faan läge att vara på riktigt gott humör istället..nedräkningen för min USA tripp har börjat!!!
Flyg till Chicago, vidare med flyg till St.Louis..uppehåll där några veckor!!  Hyra bil, för att bila till den Amerikanska västkusten!! San Diego med sitt världens största sea world, väntar där!!! San Fransico, och vidare till Los Angeles, för ett uppehåll som inte är tidsbestämt!!! Kan tyvärr inte tala om det exakta utresedatumet av div. olika anledningar...men för er som är intressserade så kommer jag naturlitvis att skriva här hur det går med allting!!!!!

SO LONG!!!!!

Godmorgon!!

Nja..jag tar och lägger ner det här med att vara elak...Det passar ju inte mig riktigt!!! Och så går det inget vidare heller för den delen!! Nej!! Vi lämnar över den delen till de som verkligen kan det, de som har det i blodet ifrån födseln, de som är totalt känslokalla, de som allltid är vana att få som de vill. Kör hårt...men glöm inte familjen!!

Jobbigt!!

Det måste vara jävligt jobbit att sänka sig så lågt för ett par tusenlappar!! Lite som ett gatluder nästan...
De två sista raderna i ett mail jag läste idag, kan nog ha varit det falskaste som jag någonsin har läst!! men allt för lite pengar....Men!!!

Usa

Ska bli jävligt skönt med tre veckor i usa i october..med lite tur så kommer jag hem som en ännu elakare person!!
Synd att tredje part ska bli lidande för att de har en liten syster som njuter av att göra livet surt för andra!!! Men så långt tänks det ju aldrig!!

Trivs!!

Fy faan vad jag trivs med livet som elak..det ska bli min melodi det!! Jag har lärt mig av den bästa!! Och detta är bara början mina vänner!!!
Ha det jätte bra nu alla..

Ha ha..

Den bet faan bra den!!!!

Äckliga!!!

Jag förstår inte varför personer som är feta och oerhört fula, ska göra sig ännu fulare med att färga håret i någon konstig jävla färg. Speciellt inte de som stoppar näsan i blöt, och ställer sig partiskt på en sida, för att någon annan har bett dem om det!!!! Är självinsikten totalt borta tro!!!!  Jag fick tyvärr en släng av snällhet förrut...!! Botar den omgående här!!! Jag kan inte äta om det sitter en fet person inom synhåll för mig... den här åsikten vet jag att jag delar med en kvinnlig person...Hmmmmmmmm!!! Undrar hur det går när de äter tillsammans, sitter de i olika rum tro?? Eller, de kanske inte äter tillsammans!! Eller så har hon helt plötsligt ändrat åsikt om det. Man kanske måste det när det helt plötsligt dyker upp en vän som väger 156 kg, eller nåt liknande!!!! Äckligt är det i varje fall...Eller vad tycker du????

Schack Matt!!!!

Inte visste jag att en del hade börjat på söndagsskola helt plötsligt..och fått ett ordföråd som jag inte trodde existerade!!!
När det är smutskastning som gäller mot mig, så sker det offentligt, så att alla får se, men när det används ord som inte passar ens attityd utåt sett, så körs det på privata mail!!!!!! Jag blev ju nästan rörd för faan!!!!!

Ny dag, nya möjligheter..

Äntligen...första dagen att tillbringa som jävlig emot andra!!! Känns ta mig faan riktigt bra tror jag!!! Nu ska vi se, folk som tror att de kan göra vad de vill mot mig för att göra mitt liv surt, ska nu med nöjje bjudas på samma medicamenter!!!
Hmm....Låt mig tänka!!! Jag kan det fast jag är kille, men jag gör inget annat samtidigt, för det klarar jag inte....
Vad faan ska jag hitta på för elakt då???? Det är ju inte riktigt min grejj...men något ska jag väl ha lärt mig på den stunden!!! Jaaa....jag vet.....Vi börjar med lite små enkla "besparingar", stramar åt budgeten som Moderaterna hade utryckt det!!! Japp..det känns faktiskt bra. Det 11e budordet är det som gäller nu: SKÖT DIG SJÄLV OCH SKIT I ANDRA.
Leken har börjat, låt oss se hur många som vill vara med och avsluta den. Låt oss se vad de tycker att det är värt att spela med, kanske att de använder sina släktingar som spelmarker...Vem vet????
Ha en bra dag allihopa!!!!

RSS 2.0