Faktum är att...

...Jag lider av lite torka just nu!!! vet inte riktigt vad jag ska skriva om, då jag har tillbringat mycket tid på min balkong, och med mitt jobb på sistone...Och där blir det inte så spännande!!
Det mest spännande som hänt var väl möjligen igår, då jag kanske lite "onödigt" tidigt (enligt Svenska mått och kultur mätt) bänkade mig på en uteservering för att inta kall dryck i vårsolen......... Då dyker hon upp..Från ingenstans...Denna oerhört strikta" Hem och skola" tant, byxor i Bandlonliknande material och en polojumper ända upp till hakan som gick i lite gråton, presis som hela hon för övrigt!!! 
Det första hon säger till mig är: HALLÅ DÄR UNGE MAN, MAN KAN FAKTISKT HA ROLIGT UTAN ATT DRICKA ALKOHOL!!
Jag kontrade snabbt med...Men lilla tant, jag har ursprung ifrån Värmland, och där kan vi faktiskt dricka alkohol UTAN att ha roligt......!!!!! Hon tittede lite snett på mig och vandrade vidare..!!

Men då, mitt i eländet så kom hon vandrandes längs gatan, denna frigjorda invandrartjej (en subjektiv bedömning enbart ifrån mig)  Lite för mycket smink,lite för långa extensions, lite för markerade slingor och lite för tighta kläder, samt kopiöst med glitter...Men vad faan gör det efter några "kalla"....??
Men hör och häppna, jag tog mitt förnuft till fånga och insåg snabbt att jag inte ville tillbringa resten av mitt liv på något shoppingstråk där man får väldigt mycket för pengarna...
Att stadigt springa runt med en bunt nytvättade sedlar i fickan för att kunna tygla hennes hetsiga humör är nog inte riktigt min grej tror jag, och förmodligen så hade jag bara sagt något som skulle uppröra hennes 7 äldre bröder, som kanske heller inte är riktigt lika övertygade om det här med "frigjordheten".....

Nä, en helt vanlig Svensk tjej, som går på två ben och har någon form av bröst, är nog mer min stil tror jag....Och hittar jag inte henne, så får jag väl knalla hemåt för att sätta på en gammal VHS Och titta på Erika Eleniaks "Tårtscen" I "under Belägring", som för övrigt bara pågår i fyra sekunder, så man måste hålla på att stoppa och spola tillbaka hela tiden!!!

Njut av solen och gott sällskap nu mina vänner...Må Gud vare med er, för själv har jag inte tid!!!!

RSS 2.0