Jag kanske......

.........Sticker ut hakan lite om jag påstår att den ideala åldern för en kvinna (rent fysiskt alltså)  är 18-25 år...Låren är fasta, brösten sittter där de ska, all överskottsenergi ifrån godiset, chipsen och skräpmaten som kvinnosläktet primärt föredrar bli matade med, har än så länge kunnat hanteras av en snabb metabolism, snarare än att samlats i depåer av fett längs låren, på rumpan, över ryggen och på sidan av magen....

Visst visst, att när jag själv kommer upp i åldern, så kommer jag att bli tvungen att ljuga om svaret på den här frågan, för att undvika anklagelser om "gubbsjuka", som för övrigt är en lika absurd sjukdomsdiagnos som om någon skulle börja kalla andning för "tysthosta".....

För att börja med att totalslakta en seglivad myt.....: Det är absolut inte svårt att ragga upp en yngre tjej, bara för att man har passerat 35 år..ABSOLUT INTE!!!!!  Visst, kanske om man har blivit plufsig, flintis, kan kamma mittbena längs ryggraden och gillar att hänga på stränder kring Medelhavet iklädd Speedos, så är det givetvis kört, men det tror jag gäller oavsett ålder som kvinnan har som man raggar på....Är man bara någolunda välbevarad (som mig så klart) så finns det bara fördelar med att vara över 35 år...Det är mycket lättare att få hugg på en 21 åring nu, än när man själv var 21!!!
Däremot så börjar problemen när man väl har bestämt sig för att bli ihop med en yngre tjej, för man är inte riktigt införstådd med den avgörande problematik som det innebär att dejta en yngra flamma...
Ett exempel på detta kommer här ur verkliga livet..Nedanstående dialog utspelade sig hemma vid mitt köksbord när vi åt frukost efter ett intensivt morgonligg...Jag läste tidningen!! Förfärad upptäckte jag att Nina tycktes ha tröttnat på att försöka få hål på det ägg som jag kokat åt henne och istället lyckats få fatt i utrikesnyheterna...

NINA -- Vad betyder det här???

JAG--  Röda khemererna? De var en otäck rörelse som tog makten i Kambodja för typ 30 år sedan, och mördade en massa människor...

NINA-- Kam-bod-ja. vadå, är det ett land eller?? Var ligger det??

JAG-- I närheten av Thailand..

NINA-- Coolt!! Jossan har varit i Thailand!! Man kan köpa typ skitbilliga Gussikläder där!!

JAG-- "Gutschi". Det uttalas "gutschi".

NINA-- Vaaa??

JAG-- Ähh, kom så går vi och knullar, jag behöver påminna mig om varför jag tycker så mycket om dig...

NINA--  Igen??!! Gud vadu är är är, vaheterä romantisk!!....

Min sammanfattning av detta lyder alltså att.......Korkade människor har kompenserats av naturen genom att i gengäld vara jävligt bra i sängen, och det har förmodligen med deras brist på självdistans att göra, de kan verkligen leva sig in!!!

Grundregeln för ett förhållande med en yngre tjej är att kunna se ur ett nyktert perspektiv på situationen..Man är bara ute efter sexet, se till att ha så mycket som möjligt, och avsluta genast förhållandet i samma ögonblick som det blir jobbigare att umgås med henne, än vad det är skönt att sätta på henne..
Skit i hennes intressen och förklara enkelt att.... Det är inte du...Det är inte jag...Det är den stora åldersskillnaden Darling!!!
Jag dumpade för övrigt Nina med just den motivationen..men det var inga problem alls, för jag hade som tur var ett paket tuggummi och en mentholcigarett till hands redo som tröst till henne efteråt, och hon verkade faktiskt repa sig nästan omedelbart....

Mvh   Välsmort munläder!!En stor....

........Anledning till att jag lever som "singel", fick jag åter igen bevis för idag när jag tog min lunchrast på det lokala cafet i sdaden som jag lever i!!!  Vet inte riktigt hur jag ska kunna få ner det på "print" så att det går att förstå, men det handlar mest om tre vänninor, som förmodligen hade sin lunchrast de med!! Med min tur, så valde de givetvis samma ställe som mig!!
Dessa tre (ca 40 år) en gissning från mig är att de jobbar på arbetsförmedlingen, eller försäkringskassan eller något liknande, hade till att börja med enorma bekymmer om vad de skulle äta. Jag hamnade givetvis precis bakom dem i kön!!
Två av dem löste matproblemet relativt enkelt, men den tredje hade förmodligen stått där än, om det inte vore för "byggarn" som till slut fick förklara för henne att det var dags att bestämma sig, INNAN de plockade fram Tisdagens meny!!!! Till slut föll valet till en bakad potatis med skagernröra (59 spänn), hon var givetvis tvungen att påpeka priset, då hon tyckte att det- VAR LITE VÄL HÄFTIGT, MED TANKE PÅ ATT JAG BARA VILL HA VATTEN TILL.....Hon betalade motvilligt, och fick sedan sin mat...Varpå hon utbrister förtvivlat- VA...ÄR DET RÄKOR I RÖRAN???? Öhhhhhh!!!!!! För helvete, håll dig till eran personalmatsal, tänkte jag för mig själv.... Hon tålde givetvis inte räkor!!! Jag kunde inte låta bli, utan bad om att få gå före..Då undrade hon varför!! Varpå jag vänligen förklarade att jag visste precis vad jag ville ha och att det skulle gå fort!!
Efter att hon gjort en mycket provokativ djup suck, så släppte hon förbi mig...Tack gode gud för det!!
Får min mat, går och sätter mig, har en Plaza Interiör med mig som jag skulle läsa i lugn och ro............ Men vart sätter sig då detta sällskap??? Bordet bredvid mig så klart!!!!!
Där började det genast att pratas skit om allt mellan himmel och jord..Det var halta hästar, trasiga markiser, och grannarnas ungar som hade för korta byxor, fast de minnsan hade hunnat att köpa en ny husvagn för 200.000 kr!!! Och det var Peter som var småsnål som inte ville köpa den där hyllan minsann....Till slut gick den ena kvinnan på toaletten, varpå de två andra genast tog tillfället i akt för att prata om att de minsann tyckte att "toalettbesökande" kvinnas man hade lite dåligt ölsinne, för han hade minsann druckit 12 öl på festen i Lördags (kul fest, att sitta och räkna antalet öl som någon annans gubbe dricker).
Till slut börjar de att prata om att JAG läser Plaza Interiör, och de funderar på om jag kanske är inredningsarkitekt, och jag inser att de snart kommer att börja prata med mig...Måste genast komma på en undanflykt!!! Japp, jag hade rätt, till slut kom frågan.... Varpå jag svarade- Ni får faktiskt ursäkta, men jag vill vara ifred, för det här är min första permision ifrån ett mycket långt fängelsestraff... Det blev ögonblickligen tyst.....En stund i varje fall...Sedan frågade "skagenkvinnan" -VADÅ LÅNGT?? FLERA ÅR ELLER?? VAD HAR DU DÅ GJORT??? Jag blev ganska ställd över hennes nyfikenhet, och för en kort stund visste jag inte vad jag skulle svara, sen bara slank det ur mig- 6 år, men jag har 3 år kvar, men ointressant vad jag har gjort...MEN DET TYCKTE INTE HON!!! - Du behöver så klart inte berätta för oss, men det vore intressant att veta!!!  I och med att jag inte visste vad jag skulle säga, så valde jag att avstå kommentar helt och hållet.
Hur nyfiken får man egentligen vara?????

Sommliga verkar inte ha sina egna liv, utan måste leva genom andra!!!!
Vad tjejerna.......

.......Egentligen tycker..!!!!  Men först av allt....Gbg Lassie...Eller vem du nu är...öhhh!!!!! Ja ja, skitsamma... Återgår till det viktiga!!!!
Hur ska man egentligen vara som kille på krogen för att få sig ett hemsläp...????
Ska man vara den hårda tuffa killen som utstrålar fara?? Hur tuff man behöver att vara  varierar från plats till plats, i de mer städade delarna av Jönköping kan det räcka med att ha en ring i örat, eller möjligen kamma benan åt fel håll för att garantera vinst varje gång!! Medans du i Stockholms rockbarer behöver ha bikerväst med HA-märke på, tatueringar i ansiktet, och eventuellt en slaktarkniv genom vaden....Men det viktigaste av allt är att tjejen inser att hennes farsa skulle få en Stroke om hon kom hem och visade upp dig!!  Fördelen är att man syns, och tjejerna kommer att hitta till dig bara du ser sur och hård ut.....Man behöver förmodligen inte ens säga något, utan man kan konversera i form av läten, och hon kommer garanterat att tolka det som att du är djup och mörk!!!!
Nackdelen kan jag tänka mig är att de flesta tjejer som dras till de grabbarna är blivande vrak , som kommer att sitta frånskilda med tre ungar, och möjligen jobba som dagmamma innan de ens har hunnit fylla trettio år...Tänk på det innan ni raggar!!!!!!!!

Själv tillhör jag nog mera kategorin "Roliga killen" tror jag....Typ lite som en dyngpackad Tiger i Nalle Puh. Som om jag hade min penis ihoprullad under under mig som en stor flexibel spiral, sen studsar jag fram i baren bland olika tjejgäng och slänger käft, för att sedan dra någon töntig anekdot, som någon humorlös jävel tror till 100% på!! Jag är oftast festens medelpunkt, fram tills stängningsdags i varje fall... För det är då tjejerna börjar att slicka sig kring munnen, blicka hungrigt omkring sig, för att avgöra vem de helst vill grensla om några timmar....(Det är då man önskade att man var killen som gav svärfarsan en stroke)...Men icke......Visst, man får ligga ändå, men tyvärr inte med den primära måltavlan, som istället brukar att ses kliva in i en taxi med grabben med ring i örat ifrån Jönköping.....Själv får jag kontemplera hurvida det verkligen är värt dagen-efter-självföraktet att sätta på någon av hennes avsevärt mycket fulare vänninor!!!!


Men hur som helst...Att ragga på krogen känns faktiskt lite som en folksport!!!(självklart får Gbg Lassie  kritisera att jag tycker så)

Peace and Love!!!!!


För dig....

.....Som har en massa tid över, lägg den på det goda underbara livet!!  Vart man än befinner sig i världen, speciellt när man är på ett exotiskt ställe på semester, så är det lätt att få en massa tid över!! Varför inte ta och spendera denna tid på lite sk MARATONSEX, fördelen med det, är att man kan släpa med en vilt främmande tjej till hotellet, eller till stranden på natten, för att sen  lära känna henne under själva samlaget!!!
Mina egna färdigheter inom detta område är faktiskt ganska väldokumenterade....Man stannar en kvinna på måfå, nere på stranden (eller på trottoaren) man droppar sitt namn, och oddsen är ganska goda för att hon kan återberätta en anekdot ur legendfloran om hur länge en natt mellan lakanen egentligen ska vara....
Anledningen att så många känner till detta är att det har med själva aktens natur att göra, den har en tendens att påverka fler än bara den deltagande kvinnan!!!!
Låt mig utveckla detta, så ni förstår!!!!!!
En gång i tiden så ägde jag en tvivelaktig säng i IKEA:s nedre priskategori, utrustad med 4 ynkliga små träben, en extremt ful sänggavel i omålad furu. Anledningen att jag valde denna extremt fula säng, var främst för dess robusta HANDBOJJEKOMPATIBLA egenskaper Kanske överdriver en smula nu, men jag vill minnas att det var ett 6.5 timmar långt samlag med en tjej som jag väljer att kalla för "Jossan", inte för att jag vill skydda hennes anonymitet, utan för att jag aldrig frågade vad hon hette.Har faktiskt fortfarande kvar numret till henne.....hmm!!
Hon fick inte mindre än 7 av mina grannar att på bostadsrättsföreningens årsmöte ta upp de jeneska sängvanorna som i det i särklass största problemet med deras boende!! Lyckligtvis var jag inte på mötet själv, utan fick informationen genom det utskickade protokollet!! Störningsjourens envisa bultande på dörren hade inte haft en chans att överrösta ljuden som kom inifrån lägenheten....
Men att ha kommit så långt som jag har gjort, har samtidigt kostat mig mängder av sveda, värk och för tidiga utlösningar..
Glöm inte det.......

Ja ja, vi säger väl så så länge....solen väntar!!!!

Snickare söker...

Hej !

Jag Älskar skogs promenader. Lagar god mat.Gillar städa och tvätta. Servar bilen med ett smile. Rensar ogräs och klipper gärna svärmors gräsmatta med ett brett leénde !
Ja kommer att väcka dig varje morgon med rosor och ett ömt viskande i ditt öra om hur underbart vacker just du är.
Tränar 8 dagar i veckan ( Har svart bälte i alla kampsporter som finns ) Studerar Sociologi och Kärnfysik. Jobbar just nu som Hantverks konsulent och Medial Supervisor åt olika nöjjes byråer. Jobbar även extra åt NASA och CIA.
Äger även 3st Modell Agenturer i Paris, Rom och Los Angeles. Designar en del åt Hugo BOSS.
Jag är också delägare i JC , H&M , Lindex och några andra mindre kedjor.

Jag samlar på frimärken och älskar att gå på Museér och teater. Läser poesi i form av Grekisk Romersk stil. Favorit författare är Gerald AF Von Sir Der Klinkenhyff.
Lyssnar helst på klassiska stycken typ: Wagner, Bach , Motörhead eller Kikki Danielsson.
Tittar gärna på Allsång på Skansen eller Antik rundan på TV 1000 efter midnatt.
Gillar att " Busa " och har du hund, katt , Guld fiskar, Silver fiskar eller 6-7 barn så är det naturligvis ett plus!

Jag gillar inte Sprit men dricker gärna ÖL eller Whiskey, men inte så offta. 4-5 dagar i veckan räcker tycker jag...
Tror inte på sex före äktenskap! så även ej självbefläckelse.

Planerar att resa jordenrunt tre varv inom en snar framtid !
Och jag har lagt undan 2 miljoner till våran kärleks semester. Så just DU ska kunna shoppa lite skor och nya kläder och skulle det inte räcka med 2 mille så finns det ju naturligtvis mer att ta av !

Jag anser även att skönheten sitter i själen så är du skit ful spelar det ingen roll alls!

Låter jag som killen i ditt liv tveka inte !

P.s Jag är djupt Kristen och Buddist med inslag av Mormon rörelsen i Detroit ( USA ) har av den andledningen levt som Munk och har inte hafft sex än... så om du är en bra lärare så är det ett plus....

Tveka inte, utan hör av dig..............

Efter ett.....

.....Söndagskalas som heter duga, så vaknade jag upp under ytterst oklaraformer i en grön soffa i en "dansstudio" som jag inte ens visste var den var.......Har väl hitils konstaterat att det måste ha med Absint och en inte helt pålitlig Polsk taxichaffis att göra...
Varför skulle jag provdricka denna poeternas och dårarnas dryck för??????? Ambitionen att försöka att dricka så mycket alcohol som möjligt, till ett så lågt pris som möjligt, + en liten släng av diverse bokstäver, gör att jag ibland hamnar i dessa situationer!!!! Men på något sätt så är det lite förtjusande, och det för ju samman oss människor!!!!  Vet inte om jag direkt om jag tycker att det var något positivt och givande med just det här nattliga äventyret, men vad faan.......!!!!
Nånstans måste man ju få utlopp för adrenalinet!!!!! Jag vantrivs trots att jag jag egentligen har det jävligt bra!! Jag menar, jag har någonstans att bo, jag äter okej, sjyssta polare, sjysst jobb osv osv..... Men jag saknar även något, kan enklast beskrivas som: Bäst bäst, dramatisk och lite underbart chokladbrun......Det du!!!!!
Men jag är som jag är, det var så här jag blev, när jag inte blev som jag skulle........Mår aldrig så bra som när jag sätter nyckeln i bilen och få trampa gasen i botten...Eller när man får "droppa" i vertrampen och känna tyngdlöshetens totala makt över en....Thats me!!!!
Tänk er själva att ni var dinosauriejägare, och helt plötsligt så finns det inga dinosuarier kvar att döda...Skulle inte livet bli ganska meningslöst då????

Nä, ge gärnet lite mer, för mycket snack om förspel hit och dit, för mycket snack om vad kvinnor vill ha osv osv....Livet är ett enda stort förspel i sig!!!!!!!!!!!!

Kärlek åt folket!!!!!RSS 2.0