3 Is The Magic Number.....

Detta inlägg kan nog vara lite barnförbjudet, respektive mammaförbjudet, och absolut inget för känsliga, humorlösa läsare.
Men de flesta är väl vana antar jag!!!!!
Vem har inte drömt om en trekant?? Det har i alla fall jag, tror att du med har gjort det!! Om det har skett på riktigt förtäljer inte den här historien.......
Enklaste sättet att få till en trekant är givetvis att dra ner till Sunny Beach och suga tag i två tjejjer istället för en på dansgolvet, sen är det liksom klart!!! Men för oss som ska försöka att få till det här hemma i kalla Norden, så kan detta vara något att tänka på!!
Det bästa utgångsläget är givetvis att redan från början ha en partner klar, då behöver man ju bara hitta en till...
Men man vill ju inte göra det med sin flickvän, jag kan tänka mig att det har en tendens till att kunna förstöra förhållandet.
Men alla har väl en "KK" liggandes någonstans, dvs en kvinna som man gärna ligger med på halvregelbunden basis, men inte har några djupare känslor för. Kontakta henne!!!!!!
Under förutsättning att hon gillar läget, så gäller det nu bara att hitta den tredje länken. Personligen tror jag inte på att man ska organisera något i förväg via flörtiga mejl eller liknande....Trekanten bör styras upp spontant, och helst med lagom mängd sprit i kroppen.
Drömmen är så klart 2st bisexuella 10 poängare, men det kommer nog bara att förbli en dröm för de flesta av oss. Men när det gäller en trekant så kan man kompromissa lite med kvaliten på tjej nr 2, förutsatt att tjej nr 1 är tillräckligt snygg alltså!!
Den matematiska trekantskungen "pythagoras" har en uträkning som anger att trekantens totala sexighetsvärde alltid är lika med den snyggaste tjejjens skönhetsvärde....
Nu gäller det att hitta den typen av tjej som tycker att det är coolt att ringa sina vänner dagen efter, för att skryta om vad hon gjort på natten...Klassiska stereotyper i den kategorin är- Rockersbrudar, vildare konstnärs och kulturtjejjer samt tjejjer som har en tatuering som är större än handflatan. DEKADENTA tjejjer med andra ord!!!!
det inger ingen större tillit om man själv kliver fram till nr 3 och börjar rabbla en massa skamliga förslag, nej, det är mycket mer smickrande om två st hela och rena människor kommer fram till henne och säger- Vi har valt JUST  dig som vårt förstahandsval för en het ormgrop!! Givetvis gick det bra!!!
Glöm heller inte själva logistiklösningen, nattbussen är absolut inget bra förspel att rekomendera. En ostörd lokal kan också vara bra att ha tillgång till...
Sen till det rent praktiska, man har ju faktiskt bara en penis, samtidigt som det finns många munnar att mätta. Som jag sa förut så är ju någon form av bisexuallitet hos tjejjerna (latent eller ej) därför högst önskvärd.
Man vill ju liksom inte hamna i ett läge där den ena tjejjen sitter på sängkanten som om det vore en avbytarbänk, de måste pilla på varandra för att det hela ska bli en minnesvärd upplevelse för oss alla.
Om nu inte tungor och fingrar automatiskt hamnar där de ska vara, så får man helt sonika ta på sig rollen som regissör, och komma med handfasta råd!! Problemet som givetvis dyker upp för oss killar, är att vi får kåtslag, och att det går efter 3 minuter... Jag kan därför helhjärtat rekomendera dopning i form av Viagra eller liknande preparat. En trekant ska nämligen hålla på hella natten och bestå av ett stort antal sammanflätande samlag. Med dopning i kroppen så håller sig din polare där nere på alerten hela natten.......

Lyyyyyyycka Tiiiiillll!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Så, då jag både är humorlös och mamma så läste jag inte ditt inlägg, ;P

Ja, här skulle du få slappa hela dagarna om du var hund. Några promenader om dagen. Endast torrfoder till mat och så ett tuggben till kvällen.

Nja, verkar inte såååå kul....haha

Ha en kul dag!

Kram

2008-12-16 @ 11:29:11
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hihi, jag kom på sdet men orkade inte ändra i kommentaren. ;D

Nope, här är det inget kul hundliv.

Bara ibland......när det är lek och stoj.

Ha det skön nu.

Kram

2008-12-16 @ 11:37:09
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag måste nog vara världens tristaste som aldrig nånsin drömt om sånt...

2008-12-16 @ 12:28:37
URL: http://missmor.blogg.se/
Postat av: tess

GAPFLABB!!!!! Du kanske kan be mitt fnask hon ställer kanske upp för så vitt ja vet lever hon nog bara på att supa å ha läppstift å vidare hahjälp av soc...Men detta med trekant... ja ja har haft de men med två grabbar... de e liiiite överreklamerat eller så va e mina killar de va fel på... ööööö.... fan ja ställer upp så får vi se om de blir bra?? Ja har FLERA tattoos som e större än handflatan... har äkta bröst vilket ja tror du ville ha i ett annat inlägg å gillar sex... //Tess

2008-12-16 @ 14:08:19
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack! Ha en bra tisdag :)

2008-12-16 @ 15:23:44
URL: http://keephooldingoon.blogg.se/
Postat av: Anonym

"Sitta på sängkanten" hahahahah helt fantastiskt må jag säge ;-) Tror dock att Aya Napia eller Kos duger lika gott...Imorse gick allt ned och jag blev piggare senare ;-) Må got

2008-12-16 @ 17:20:55
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Malin

hahaha..... Själv är jag både humorlös (ibland) och mamma, men jävligt nyfiken, så visst läste jag inlägget!!! Men varför två tjejer? Varför inte två killar? Är det klart på 3 röda för den ena, har tjejen ändå 50 % chans kvar att få ut nåt bra av det hela! Själv har jag redan en KK..... Krille Kanin, men han behåller jag helt för mig själv!! Blir nyfiken på varför du inte tror du har hjärtat på rätta stället? Kramiz M

2008-12-16 @ 18:26:56
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: J.

Sv: Haha det skulle verkligen inte funka! Skulle börja gråta för att jag hatar musiken ^^ Haha

2008-12-16 @ 19:12:05
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: bjorne

Vi håller oss vid liv en stund till,men dit jag ska efter detta liv ingår det i standarten,ville inte skriva det för jag har 3 barn som läser min blogg,3 minuter,du va inte dålig du.

2008-12-16 @ 20:02:18
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: bjorne

Vi håller oss vid liv en stund till,men dit jag ska efter detta liv ingår det i standarten,ville inte skriva det för jag har 3 barn som läser min blogg,3 minuter,du va inte dålig du.

2008-12-16 @ 20:05:35
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Hahaha du är för rolig.

Jag är mamma men har humor så jag läste ditt inlägg... och fick skratta som vanligt.

Sitta på avbytarbänken. hihi lÅter inte speciellt upplyftande.

Ha en fin kväll.

2008-12-16 @ 21:53:24
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: Jumo

Hehehe....Alltid kul att läsa din blogg... :-)

2008-12-16 @ 22:08:22
URL: http://jumo.blogg.se/
Postat av: Annelie

Ja du är inte klok på nån fläck du =)HAHAHAHHAAHa det så himla fint!

2008-12-17 @ 22:06:37
URL: http://rospinglan.blogg.se/
Postat av: Petra

Hahahaha var får du allt ifrån! ;) Trevlig fredag Kram

2008-12-19 @ 10:39:40
URL: http://vardagsbekymmer.blogg.se/
Postat av: tess

NU får vi allt be om ett nytt inlägg att skratta åt eller i alla fall få le lite de behöver ju ja... Trevlig helg //Tess

2008-12-20 @ 14:28:34
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0