Bröst Fest!!!!!

Är äkta vara verkligen alltid bäst???? Det tål faktiskt att funderas lite på!!  Du, ja just du ja. Du är förmodligen lika bröstfixerad som jag är, annars så skulle du ju inte ens ha börjat att läsa den här texten, eller så tillhör du gruppen Vi-som-läser-byggarns-blogg-bara -för -att-ha-något-att-reta-upp-sig-på!! Silikonbröst är nog en av världens mest kontroversiella uppfiningar. Är det så konstigt att man fixeras av detta ämne. Jag menar, bröst är ju faktiskt det första som möter oss i livet, det blir en tidig fixering som sen följer med livet ut!!
Kommer du ihåg senast som du såg ett par perfekta bröst?? Fantastiskt!! Visst, kvinnor kan skratta åt oss, men de vet även vilken makt som de har, vilka "suckers" vi faktiskt är när det handlar om tuttar. Men i många fall så handlar det faktiskt om fejkboobies. Jag mins en episod för ca 10 år sedan, då jag nästan började att gråta över att jag insåg att Pamela Anderssons bröst var fulla med silikon.
Men är det verkligen ett  problem, att man hjälper naturen på traven lite grann?? Silikon är trots allt vardagsmat idag, men samtidigt så väcker det otroligt mycket känslor. debatter har rasat i fikarum och på skolgårdar. Och så denna ständiga fråga...-Varför gör kvinnor brösten större??? Tja...varför har vissa infödingsstammar ett stort rör över snorren?? Varför är rumporna överdrivet stora på grottmålningarna?? Jo, för att det går!!! Till och med stora näsor och runda magar her en gång i tiden betytt status. Därför tror jag att platta bröst kommer att vara inne om ca 10 år. Ideal kommer alltid att finnas!!
Men snygga bröst kommer alltid att vara snygga bröst!! Men är det verkligen så att vi män är så enkelspåriga att det bara är stort som gäller?? När det börjar att komma nära, när flickvännen börjar tala om att "fixa" brösten, då tror jag inte att det är så många av oss som automatiskt jublar!! Trots allt så kanske de ser ganska schyssta ut, men känns ganska plastiga...
Trevlig helg!!!!

Kommentarer
Postat av: tess

Jag hade inga bröst alls.... min syster hade otroligt stora bröst å mina andra syskon hade ju normala bröst medan en tjej fick sy mina BH insydd a kupa... de va inte skoj... Men ändå ville ja inte göra bröst... nej de vågade inte ja. Så fick ja barn å WOW ja fick STOOORA i å för sig mjölkstinna bröst...Efter detta så säger min dåvarande man att nu ser brösten ut som på någon sorts infödingskvinna... ja inte va de fina... grinade... hemskt. Men så för några år sedan tre barn senare så hände något med min kropp....ja slutade va mager.. å ja fick bröst. Ja hade slutat växa för länge sedan men ja gick fråninsydd a kupa till 85 B helt normala bröst... min syster operarde bort några kilon å ja fick runda fasta å FINA bröst ja e så förbannat stolt över... Ja e glad att ja inte gjorde bröst... å ja skulle ha visat dig en bild men ja tror min man inte skulle uppskatta det ha ha ha....En kompis till mig eller rättare sagt två har gjort bröst å ja har full förståelse... ja förstår dom.. ja har även känt på dom.. de e lite hårda... men ja det är alla egna val. Men ja har svårt att tro att någon av deras karlar de som gör bröst tycker att de måste de. De är nog nöjda med de bröst frugan deras har de e min tro och övertygelse....Tack för titten.... läs tillbaka om snoppar hos mig ;-D det kommer oxå att diskuteras... //Tess

2008-12-13 @ 14:47:59
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Japp, så är det ju, det går upp och ner.

Det är en mycket diskuterad fråga det där. Men jag har svårt att förstå folk som lägger sig på ett operationsbord fast man egentligen inte hade behövt. fast jag förstår tanken bakom också men nja. :)

Ha en fin Lucia du också.

2008-12-13 @ 14:53:24
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: Malin

Detsamma till dig. Jag tror att smaken är som baken, även i detta fall. Huvudsaken är att tjejen själv är nöjd tror jag. Sen om partnern gillar dom så är det absolut + i kanten!! Jag är nöjd med mina, och gubben har inte (vågat?) klaga, haha.... Själv skulle jag bara operera mig om jag var tvungen! Ha det!!!

2008-12-13 @ 15:27:12
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hallå!

TAckar så mycket och detsamma till dig.

Vi tog varm choklad och lussebullar, dottern ville inte ha glögg. Men det kan ju jag ta.....alkoholfri, tycker den är god.

Så jag blir inte kaxig ikväll inte.

Skulle det vara nån bröstop. här så skulle det vara till det mindre.....:D Så inga silikonisar här inte.

Må gott!

KRAM

2008-12-13 @ 15:39:57
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Anna

Yes ;D

2008-12-13 @ 16:26:31
URL: http://keephooldingoon.blogg.se/
Postat av: J.

Sv: man kan väl inte ge upp direkt :P Frågestund på min blogg :)

2008-12-13 @ 19:05:19
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: Helena

Har inte mycket att inflika i detta ämne, mina är opererade men åt andra hållet, plockade bort sammanlagt ett kilo när jag var 17 men dom verkar leva ett eget liv i alla fall så jag har himla svårt att förstå att någon vill göra dom större :S

2008-12-13 @ 20:15:05
URL: http://helenasnackar.blogg.se/
Postat av: Alina

Härlig blogg:)

2008-12-13 @ 20:21:27
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: bjorne

Grisen i säcken var det,angående bröst så är dom vackrare ju mindre dom är,tycker det är mysigt med små tuttar,ha de.

2008-12-13 @ 20:32:59
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Annelie

Bröst kommer nog alltid vara ett samtalsämne oavsett storlek eller äkthet eller inte.

Frågan är ju vad ett par perfekta bröst egentligen är. Det sitter nog bara i betraktarens ögon =)Ha det så fint!

2008-12-14 @ 01:43:03
URL: http://rospinglan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tackar,få jag bara fixa till dem så. Angående bröst ja, jag skulle aldrig kunna operera dem utan jag tror att man i mångt och mycket måste acceptera hela sin kropp och att man faktiskt ändras. Svårt? Självfallet!Godafton!

2008-12-14 @ 01:55:40
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Annelie

Ha en fin advent!

2008-12-14 @ 16:07:19
URL: http://rospinglan.blogg.se/
Postat av: Jumo

Konstigt d där.. Man vill absolut inte att ens frun skaffar sillisar, "då kan andra glo på henne".... Hmmmm.... Lite som att brösten kanske bara är viktiga när träffas men sen blir dom en bisak.. :-/

ha en trevlig advent..... Jumo

2008-12-14 @ 18:00:00
URL: http://jumo.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag tillhör nog gruppen med att inte ha gjort stora bröst utan tvärtom! :) Trevlig söndag

2008-12-14 @ 19:25:51
URL: http://vardagsbekymmer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0