Humorlösa torrboll!!

Det är egentligen inte detta som jag skulle skriva, men nu måste jag avreagera mig........Läs någonannans blogg, om ni inte gillar denna, lika enkelt som att byta kanal på Tv!!!  Du kan knappast  lastas för att ditt sinne för humor är så gravt efterblivet att du inte ser det roliga i spontanavlivningar av Kungspudlar..... En annan observation: Om det där var det första som du har läst hos mig, och det frammkallade en reaktion av det här slaget, så kan du knappast ha studerat mina tidigare innlägg speciellt noga!!!!
Jag är helt enkelt den typen av kille!!!! Skulle jag upptäcka en epeleptiker som fått ett anfall i ett badkar, så skulle jag genast slänga i min smutstvätt!!!!!!!!!!!!! Hör inte av dig mer, jag vill inte smittas av din tristessrelaterade åkoma!!!!!!!

Ok, nu till verkligheten igen (Kanske)...St.Louis Usa..Jag känner mig redo att närma mig "verkliga" kvinnor, har kommit fram till att tjejjer med vacker insida, är lättare att samtala med, än tjejjer med vacker utsida!! Men ändåså så gör jag misstaget att gå till en faschionabel lokal... Bjuder en tjej på en drink (misstag 2) och frågar med min fantastiska skolengelska om hon vill med hem till hotellet på en kopp te.
Hon undrar genast vilken sorts te som jag har..Men då svarar jag (på min skolengelska) att jag egentligen bara vill ligga på okonventionella sätt (misstag 3). Hon ger mig givetvis en örfil och säger bryskt:  "Get the fuck out of the club, or i`ll put you in a fucking coma"..
Jag lyssnade givetvis på henne, gick till hotellet själv, och vaknade dagen efter bakfull, och med isande ångest i kroppen.
Inser så småningom att jag inte har något att hämta på ställen som kräver inträde. Går till den lokala puben på hörnet istället, och deltar i en aktivitet känd som karaoke.
Försöker att hålla mig så nykter som det går, men hamnar ändå på scenen, där jag sjunger "Don´t you forget about me" med Simple Minds. En ca 55 årig kvinna spanar in mig, jag tänder på hennes muskulösa armar (har nått fram till genren" Amazon Women")
Följer med henne hem, och protesterar inte ens när hon sluddrar och kallar mig för sitt lilla "smultron" under akten. Jag tittar in i hennes ögon, men försöker att tänka på något annat. Undrar om det verkligen är det här som jag vill!!!
 Ha en jättetrevlig kväll alla, och avsnitt två om Fadde kommer så fort motivation finns för det!!!  HÅLL UT!!

Kommentarer
Postat av: Julia

kul inlägg:P

2008-11-19 @ 19:12:56
URL: http://juliaalindblad.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hallå och go´kväll!

Hoppas din blåslagna tumme höll. Du kan släppa nu för några dagar, så tummen läker. Det gick bra oxch hon har varit på två röntgen. Nu ska bara tre läkare kolla plåtarna.

Hon tackar för din omtanke, ja, dottern alltså.

Ha en skön kväll!

KRAM

2008-11-19 @ 19:23:40
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hihi, ja, det gäller att tänka innan man blinkar, :D

Men Rebecca såg väl sååå lidande ut så hon fixade det.Hoppas allt är bra med dig och att din tumme mår bättre.

Ja, jag ska fota på vår pärlkväll, jag har inte glömt att du vill se. Hihi

Bamsekramar

2008-11-19 @ 19:45:32
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: bjorne

Kör på,ingen är tvingad att läsa,tycker det är bra det mesta dina fingrar fixar på din blogg,själv får jag hålla mig i kragen,har 3 barn som läser av och till så jag får hålla på mig lite,ha de gott.

2008-11-19 @ 20:20:29
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Juman

Du verkar gilla det där med muskulösa armar :-) tänkte på gången då det hände en olycka i bastun!! ;-)

Visst är det tråkigt med dessa människor som tar allt så seriöst!? Jag har en som skriver ner mig helt på sin sida!! Ha d gott... //J

2008-11-19 @ 21:26:35
URL: http://juman.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha...."lilla smultron"? Då vet i fåglarna om jag orkat fortsätta!!! Nåja, en händig man är en händig man! Han klarar nog av det.... Gonatt!

2008-11-19 @ 22:31:05
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Anne

Visst var det allvarligt innan jag fick svar. Men allt blir som lättare med humor.

Det är konstigt att folk på nätet orkar vara elaka och störa sig på små saker. Man är ju inte tvungen att läsa hos någon.

Sov gott.

2008-11-19 @ 22:49:23
URL: http://annes.blogsome.com
Postat av: Annelie

Jag fattar inte varför man bemödar sig att kommentera elakt, då kan man väl llika gärna låta bli. Vore ju skillnad om det var ett diskussionsinlägg.Hur som..jag blir lika glad varje gång jag kommer in här, du kan konsten att förgylla =)Ha en underbar natt och en bra morgondag!

2008-11-20 @ 00:23:38
URL: http://rospinglan.blogg.se/
Postat av: Ann

God morgon unge man!

2008-11-20 @ 06:49:35
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Carina

Precis som på tv finns många olika kanaler.......bara att byta.

Jag återkommer hit var så säker

2008-11-20 @ 06:55:21
URL: http://sinneskatten.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Fortsätt som du brukar, jag älskar det.

Ha en fin kväll.

2008-11-20 @ 20:56:04
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: bjorne

Väntar på kapitel 2.

2008-11-20 @ 21:44:26
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Pia

Ja, jag vet... det där med att folk skriver elaka kommentarer, och sen fortsätter att gå in och läsa, jävla puckon. Vad faan går man in på en blogg som man inte gillar för ??? Varför måste man skriva nåt elakt, byt sida bara.

Jag och mina döttrar startade upp en blogg på skoj, där vi bara skulle skriva tok för att se vad det fick för reaktioner. Helskotta vad folk reagerade och skrev dumma saker.

2008-11-21 @ 09:33:57
URL: http://piakallman.blogg.se/
Postat av: tess

Ha ha... ja säger bara såhär.. skit i va folk tycker lägg ingen energi på skiten de finns alltid de som skriver skit i bloggarna å inget fattar. Lika med min så fort man skriver nå har nån vänt å vridit till de så man UNDRAR hur de fungerar... ja har släppt sånt å skriver va ja vill... ibland skriver ja dick att detta va skrivet med IRONI ifall nån inte har den genen i kroppen. Hurmor genen.JAG gillar dina ilägg å har i alla fall nöja å så av dom.. skitkul!!!! hi hi..Ha en go helg grabben grus. //Tess

2008-11-21 @ 14:42:48
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Petra

Det är din blogg Du skriver Det Du vill! ;) Kram

2008-11-23 @ 08:16:10
URL: http://vardagsbekymmer.blogg.se/
Postat av: tess

miss ya fram med lite humor //Tess

2008-11-23 @ 12:16:44
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: mamma

vart har du tagit vägen,saknar dina trevliga bloggar.Kram på dig .

2008-11-23 @ 16:11:18
URL: http://ramlinger.blogg.se/
Postat av: mamma

vart har du tagit vägen,saknar dina trevliga bloggar.Kram på dig .

2008-11-23 @ 16:11:54
URL: http://ramlinger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0