I love myself....

Om du, medans du läser detta, sitter och skiter tillsammans med polarna medan ni kollar på fotboll, rangordnar bygdens pattar, och halsar Explorer till tonerna av Highway to hell, så kan nedanstående skrift verka som värsta svamlet...

Dumt nog så vill ju de flesta män ha en kvinna, men med tanke på hur svårt det är att kommunicera med dem, så är det ju näst intill ett självmordsprojekt att bli tillsammans med en....eller än värre att bo ilag med henne!!
Men för dig som trotts detta har valt detta omöjliga uppdreg så kommer här lite tips så att du kan kryssa hyfsat säkert genom förhållandets alla fällor....MAN MÅSTE BARA VETA SKILLNADEN MELLAN DET HON SÄGER, OCH VAD HON EGENTLIGEN MENAR!!!!

Som efter sexet tex...Du ligger där efter väl förrättat värv och en trevlig orgasm, utmattad på rygg, känner du hur kroppen bara blir tyngre och tyngre. Kort sammanfattat  DU VILL SOVA, och du vill göra det nu...... Hon säger då-" Är du trött älskling"? Och då tror man oftast att hon menar..."Det var verkligen en heroisk insats som du gjorde, och jag förstår om du är trött och vill sova." Men vad hon egentligen menar är...Våga för helvete inte somna ifrån mig, bara för att du själv är tillfredsställd. Då kan du lika gärna sova på soffan ditt as......

Eller ta när hennes ex hör av sig. Ja just det....Förutsatt att du inte fiskade upp henne på skolgården i mellanstadiet, så har hon i regel en historik av andra män med sig i bagaget. Så sluta att ljug för dig själv..... Hon har precis snackat i telefon, och kommer tillbaka med en aningen obekväm blick!!! Hon kanske säger nåt i typ med..- Öhh, det var mitt ex Johan som ringde, han har haft lite svårt att släppa taget, med det är nog ingen fara...Men hon menar egentligen att han är en misstänkt fullblodspsykopat med enorma stalkertendenser. Och eventuellt så ligger du jävligt pyrt till, men jag vill ju inte oroa dig i onödan!!!!

När du skaffar dig en kvinna, så betyder det tyvärr inta bara att du får just en kvinna, du får en hel jävla familj på köpet. Det är inga som du har valt, och de har absolut inte valt dig heller. Tvärtom, så har man egentligen sämsta tänkbara utgångsläge då de, trots intensiv förnekelse vet att du sätter på deras oskyldiga dotter så snart som du får ett tillfälle..Och det är nu som du blir tvingad att möta fiendestyrkan på bortaplan (vid deras middagsbord alltså)..Då kan hon kanske säga nåt i stil med..- Pappa kan vara lite svår i början, men han brukar att öppna sig när man väl lärt känna honom.. Vi killar tänker då..- Ähh vad faan, gubbjävel är lite grinig, men inte värre än att det kan lösas med en grogg efter maten! Fast egentligen så menar hon..- Pappa vet en del om dig, och tyvärr så hatar han dig redan...

Om det nu finns något bra med att bo ihop, så är det väl möjligen att man får ligga precis när man vill. Men det jävliga är att man har fått tagit ner sin Samantha Fox affich som man haft sedan 80-talet..Innebandy klubborna har man fått slänga, för utrymmet som de stod på behövdes tydligen för att förvara skor på!!! Efter ett tag så kläcker hon ur sig..- Det finns disk i maskinen, och är lite dammigt i hallen, om du har tid så får du gärna fixa det!!! Vi önskade att hon mena..- Vi har några ganska ovesäntliga saker som skulle kunna åtgärdas om du verkligen inte har något bättre för dig!! Men om du hellre vill koppla av med tv-spel och en kall öl, så kan vi ordna det en annan dag!! Men tyvärr så menar hon..- Eftersom jag gör allt i det här förbannade hushållet , så är det fanimig på tiden att du tar tag i något. Är inte detta fixat när jag kommer hem så kommer du att få ett helvete....

Som avslutning så tar jag den mest klassiska av alla mansfällor...På väg till fest, i bästa fall en kväll med polarna, och som hon har vett nog att lämna i tid..I värsta fall en middag med ett annat par ifrån hennes tidigare bekantskapskrets som du egentligen hatar. Men oavsett vilket så ska hon ju nu välja kläder för tillställningen. Det finns flera skäl till det problemet. Dels så är ni redan sena, dels eftersom man själv har hunnit att stå färdig och känna irritationen växa i 40 minuter... Hur det slutar vet vi redan...Det blir aldrig det som vi säger ändå....

Mvh  En av Sveriges snyggaste singlar!!!

Kommentarer
Postat av: mamma

Skönt att du är tillbaka,ha det gott.

2009-07-29 @ 11:29:29
URL: http://ramlinger.blogg.se/
Postat av: Gbg-Lasse

Så du är tillbaka,snickarn,skoj!Lång torka,har du badat i DRY Martini?:)Färdig på dass,lyssnade på Kiss :)

Några tips från mig,OM du skulle tröttna på singellivet.

Skaffa en oskuld.Då slipper både du o hon bli störda av jobbiga fdettingar.Dessutom blir DU den bästa hon har haft.

Även om ni är som 2 kaniner i början,tro inte man får mera ligg,bara för man är sambo.Hon har pms o "lingonvecka" halva månaden.Passa på att gå ut o roa dig då.Å handen på hjärtat,även om man är viril,så är det inte alltid man själv är så het på gröten,efter en tuff dag på jobbet.Börja kavla upp ärmarna,bli svettig igen,bara för hon är så svår att tillfredställa. Ge henne 1 massagestav,säg övning ger färdighet o G-punkten är inget hon missade på grammatiklektionerna,utan nåt helt annat. Se till från början,så ni har separata sovrum,med låsmöjligheter.Där kan du slagga bäst du vill,ha gärna öronproppar i närheten.Där kan du ha dina bandyklubbor,Samatha på väggen,egen tv,om du vill se på fotboll eller p-rulle.Så kan hon ha sin idol,Brad Pitt-poster,i sitt sovrum,sängen full med gosedjur, o egen tv,att följa alla såpoperor på.

skaffa städhjälp(kan dras av på deklationen)så slipper ni det tjaffset.

Gnäller hon om middag.Sätt henne på en matlagningskurs,eller bänka henne framför elake kocken Gordon o hon tappar aptiten.Så kan du köpa din favoritpizza.

Har hon problem att bestämma klädsel.Släng på henne 1 svart sopsäck,1 glittrigt skärp o säg att hon är kitchig.Tjejer är svaga för inställsamma komplimanger.Eller,gå i förväg.

Släktforska INNAN,så du vet med all säkerhet,att hon inte har några nära familjemedlemmar kvar i livet,som kan syna dig i sömmarna. Risken finns dock,att du inte bara blir pojkvän,utan får figurera som fadersgestalt också. Hålla tummarna att hon o din morsa går ihop,när de träffas.

Är det knepigt med kommunikationen,föreslår jag en stum brud.Kroppsspråket brukar funka i de flesta lägen,så har hon INGET att säga till om,i dubbel bemärkelse.:)

I love myself 2. Ha 1 underbar augusti! Vad vore livet utan humor? mvh Lasse

2009-08-04 @ 17:47:53
Postat av: Byggarn

Fy faan vad skoj!!! Jag känner inte igen dig Lasse, har du käkat ectasy?? Du sitter ju inne med humor ju!!!!

Har totalt ändrat uppfattning om dig nu......Härligt härligt

2009-08-04 @ 20:08:46
URL: http://tramlinger.blogg.se/
Postat av: Gbg-Lasse

Ja,det vet i tusan! Frugan hade ett märkligt smil på läpparna,när hon berättade att hon hittat ett nytt recept på internet,på "negerballar",som hon bjöd på efter maten.Hm! Det blev ingen Allsång på Skansen igårkväll,kan jag ju säga.Snarare solosång,inför lykta dörrar i Majorna. Hon tog av sig sin kavaj,sparka av sig båda skorna..vrålade-Vart tog alla vilda kvinnor vägen? Du ger mig bra vibrationer! kom o håll om mig! Kom o ta mig här o nu! Om o om igen,in o ut,ut o in igen! Man kan ha kul med texter ibland....Hon är smått galen ,därför älskar jag henne.dessutom är hon min bästa vän,dvs,livet är inte bara en dans på rosor.Emellanåt måste man få ur sig skiten o då finns hon alltid där.Vill jag vara ensam,så lämnar hon mig ifred. Det FINNS bra kvinnor,lika goa som bruna BÖNOR o fläsk.

Gott att höra,att du ändrat uppfattning om mig. Jag kan vara tråkigt allvarsam ibland.En irriterande retsticka,vill gärna "röra om i grytan",men menar absolut inte illa.Du har säkert många olika sidor,du också. Men humorn finns där alltid,bakom knuten.

Hjälpte till att renovera 1 hus,åt 1 komiker en gång. Va ball,tänkte jag,nu blir det livat hela dagen. Jo,tjena,han var den djupaste snubbe,jag mött nångång. Insåg senare i livet:VEM orkar vara KONSTANT rolig? Det är ungefär som att tro att I.Bergman aldrig nånsin asgarvade,eller ens drog på smilgroparna,under sin livstid,utan BARA hade ÅÅÅÅngest :)

Knepet är nog att kunna SE humorn i vardagen. Var med polarna o badade bastu en kväll. På poolkanten skulle det stå OBS! o en stor fet pil pekade neråt,trappsteg. S.et hade försvunnit,så man undrade,om man klev där pilen visade,skulle man då trampa i en hög av tamponger då? :)

Önskar dig en skön sommarkväll,byggaren!

2009-08-05 @ 19:42:17
Postat av: Emma-Pemma

Som jag längtat efter nytt inlägg... och längtar redan till nästa! ;)Stor kram, från den snyggaste singelbruttan.. (som har vett att veta när killar behöver egentid med polarna, sport eller " halv-sju-runken "... :)

2009-08-10 @ 22:42:04
URL: http://minnietiger.blogg.se/
Postat av: tess

ja ha här har man skrivit lite igen.... mmmm inte lätt att leva med er män heller men ja erkänner jag vill inte va utan er. //tess

2009-08-13 @ 13:58:42
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Gbg-Lasse

Halloj igen! Får nog krypa till korset o hålla med föregående talare.Tror inte vi är lättare att leva med.Alla är vi MÄNNISKOR,med olika för o nackdelar.Prinsar o prinsessor finns bara i sagorna.Ärligt talat skäms jag ofta för mitt eget kön.Så fort man slår upp tidningen,står det om våldtäckter,pedofiler,incest,misshandel,mord,snorungar som klubbat ner nån gumma med rullator. Va fan,är PROBLEMET?

Har varken läst boken,sett filmen,men vissa inlägg,bloggarn,de sarkastiska,cyniska,skulle nog platsa i Män som hatar kvinnor :)

Allvarligt talat,kan jag inte låta bli att undra,var du får din inspiration ifrån,att vilja sänka kvinnor,som ubåtar. Träffar du bara diviga,dryga Hiltontyper? egotrippade,omogna,IQ-befriade Barbies? Går på "andra sortering","skadat gods"vars hjärnor är förstörda av för många violshots? Då har du min fulla förståelse! Eller har du varit med om en eldsvåda,blivit rejält bränd av nån du tyckte mkt om?(läste din blogg från begynnelsen,där figurerade det en tjej,du verkade glad i,dessutom skrev du på ett annat vis) Klen tröst,världen är full av brustna hjärtan o inte hjälper det med plåster,eller lim.Naturligtvis vill man inte åka på en nit igen.Man ska vara snäll,men inte "dumsnäll",finns alltid "spån"som utnyttjar det.Inte vara dum heller,då får man inga nya "lekkkamrater"

Kanske pratar vi olika språk.Varför lever 47%av svenska folket ensamma,kan man ju undra? Samtidigt verkar en jävla massa nätdejta.Cant live with or without you,som Bono sjunger ??.

Har alltid haft kompisar av bägge könen,o hamnat i åtskilliga diskutioner om relationer.Ska jag försöka vara neutral,så verkar detta vara ett vanligt faktum.Krogen.Tjejen är urless på fulla karlar som dreglar över hennes byst o tror de har en chans på henne.Hon ler mot nån kille i baren(hon tycker han ser gullig ut)han tror nåt helt annat.Lägger i högsta växeln,bjuder på drinkar,föreslår bio i veckan.Hon tycker han verkar sympatisk.Bjuder hem honom på te,vill lära känna honom lite mera.Han tror,nu är halva inne,jäpp! Båda är lite på fyllan,längtar efter kroppskontakt,börjar hångla o så hamnar de i bingen.Dan efter är inte självförtroendet lika stort,han drar,säger-vi hörs! Hon väntar på tel.samtal,ja,han ville ju gå på bio,sa han. Alltså,så tycker många kvinnor precis du,fast om män.De säger en sak,men menar tydligen nåt annat.

Om alla singlar,som vill fortsätta vara det,skulle sluta upp med "förspelet"-vem är du,vem är jag,levande charader,o bara vara rak o säga-jag är bara ute efter ett ligg för kvällen,tror jag kvinnor skulle vinna med hästlängder.Inget att hymla om,vi män tänker oftast med kuken o tackar inte nej,om hon inte ser förjävlig ut,vill säga.MEN,vad snackar grabbarna om sen,jo,den där horan,ungefär.

Jag är inte feminist,men jag är REALIST o det är en jävla skillnad.

Så till roligare kommunikationsproblem.Frugan ropade nåt om svamp,när jag stod i duschen o försvann ut.Det började vattnas i mun på mig,tänkte på smörstekta kantareller.Tog mig 1 "wirre",kände mig som igelkotten,taggad,började tralla på Jag klär av mig naken.Så kommer hon hem,varit på apoteket o köpt nåt medel mot fotsvamp!!!Det blev Viagrafallet direkt,ha,ha!

Ha det gott,snickarn!Man ska se till att ha så roligt som möjligt,MEN ibland måste man stanna upp o tänka till lite.Du verkar ju själv,tänka en del...Lasse

2009-08-19 @ 18:46:02
Postat av: Byggarn

Tjena Lasse.....Har läst ditt senaste några ggr nu, och blev faktiskt sittandes för att fundera på saker och ting en hel del!!!!Ha nu en toppenhelg!!

2009-08-21 @ 15:55:03
URL: http://tramlinger.blogg.se/
Postat av: Pia

Thats it... jag slår ett slag för singel och särbolivet :)) Det måste ju vara det absolut optimala, tycker iaf jag.

2009-09-19 @ 07:50:17
URL: http://piakallman.blogg.se/
Postat av: tess

Har inte varit inne här på evigheter och ser att det kommit nya saker men inte var de något nytt under solen när jag ser när det publicerades... texten är ändå lysande som vanligt synd att du inte skriver.

2012-06-17 @ 09:16:11
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0