Efter ett.....

.....Söndagskalas som heter duga, så vaknade jag upp under ytterst oklaraformer i en grön soffa i en "dansstudio" som jag inte ens visste var den var.......Har väl hitils konstaterat att det måste ha med Absint och en inte helt pålitlig Polsk taxichaffis att göra...
Varför skulle jag provdricka denna poeternas och dårarnas dryck för??????? Ambitionen att försöka att dricka så mycket alcohol som möjligt, till ett så lågt pris som möjligt, + en liten släng av diverse bokstäver, gör att jag ibland hamnar i dessa situationer!!!! Men på något sätt så är det lite förtjusande, och det för ju samman oss människor!!!!  Vet inte om jag direkt om jag tycker att det var något positivt och givande med just det här nattliga äventyret, men vad faan.......!!!!
Nånstans måste man ju få utlopp för adrenalinet!!!!! Jag vantrivs trots att jag jag egentligen har det jävligt bra!! Jag menar, jag har någonstans att bo, jag äter okej, sjyssta polare, sjysst jobb osv osv..... Men jag saknar även något, kan enklast beskrivas som: Bäst bäst, dramatisk och lite underbart chokladbrun......Det du!!!!!
Men jag är som jag är, det var så här jag blev, när jag inte blev som jag skulle........Mår aldrig så bra som när jag sätter nyckeln i bilen och få trampa gasen i botten...Eller när man får "droppa" i vertrampen och känna tyngdlöshetens totala makt över en....Thats me!!!!
Tänk er själva att ni var dinosauriejägare, och helt plötsligt så finns det inga dinosuarier kvar att döda...Skulle inte livet bli ganska meningslöst då????

Nä, ge gärnet lite mer, för mycket snack om förspel hit och dit, för mycket snack om vad kvinnor vill ha osv osv....Livet är ett enda stort förspel i sig!!!!!!!!!!!!

Kärlek åt folket!!!!!Kommentarer
Postat av: Jumo

jag känner igen behovet av att få utlopp för en massa känslor i kroppen, eller låt oss säga huvudet :-)

Rastlösheten finner inga gränser till slut, så var det för mig iallafall, så nu är jag en dinosauriejägare på medicin, skönt att hitta ett sätt som kunde lugna ner hjärnan! Ha d gott...//J

2009-03-02 @ 14:07:19
URL: http://jumo.blogg.se/
Postat av: Annelie

Det är inte det lättaste alla gånger, framförallt inte om man har barn =)

Ha det fint!

2009-03-02 @ 14:58:46
URL: http://rospinglan.blogg.se/
Postat av: ulrika

Det är inte så dimmigt idag, bara lite... :)

Var rädd om dig och hoppas din måndag är bra!

Kram

2009-03-02 @ 15:41:08
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: bella

Gaddarna menar du ? :)

Intressant blogg hörredu.. Här kanske man kan hållas! :)

2009-03-02 @ 20:42:42
URL: http://buus.blogg.se/
Postat av: Malin- hockeyfruga

hoho härlig läsning så här på kvällskvisten! haha så säger ja till min sambo .."du är som du är, när du inte blev som du skulle"!! skrattar

2009-03-02 @ 23:30:04
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: Jen

Jag jublar oh gestikulerar vågen för dig! :D

Härligt att du hittade tillbaka så att jag kunde hitta till dig...;)

Du bjuder på underbar läsning som alltid.:)

2009-03-03 @ 09:56:35
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag tror säkert att "du blev som du skulle", du har bara inte hittat hem "än"... Din tid kommer ska du se,, då du känner ett inre lugn med någon som ska beyda mycket för dig. Lycka till!

2009-03-03 @ 16:11:28
URL: http://tidsoptimistens.blogg
Postat av: Gbg-Lasse

Mitt i ett äventyr,hette visst nån låt med Carola.Det är med andra människor,som det händer saker.Dricker man,kan det hända det mest galna grejer.Du börjar fundera lite,verkar det som,om det är det här du vill.Det låter som du saknar något.Kan det vara en kvinna,kärleken? Är det den rätta,kan man ha himla kul,bara 2 personer,jag lovar.Så brukar man veta vilken soffa man vaknar upp i :)det kan vara en fördel.För mycket snack om vad kvinnor vill ha.Vill man ha en nöjd,kärleksfull tjej,så får man inte bara tänka på sig själv.Är hon det,så tillfredställer hon säkert dina behov(om det inte är så avancerade:))Det handlar om att GE och TA.Lycka till! Lasse

2009-03-04 @ 07:27:28
Postat av: Kattis

Hejsan!

Hoppas allt är bra med dig in det stora hela.

Ha en fin dag!

KRAM

2009-03-04 @ 10:05:26
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: tess

Ja ja får ta lite sprit för nu har de kommit tillbaka å så c vitamin bomba.... //Tess

2009-03-04 @ 10:12:28
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0